Завръщането на Лукас (El regreso de Lucas)

Интрига, мъка и отчаяние оплитат героите в новелата...

Страстта, борбата и недоверието също намират място в тази драма, която разказва историята на едно семейство, което притежава компания на агрохимикали. Те изгубват сина си, едва четиригодишен, при разходка на плажа.

Елена, майката на малкия, е обсебена от идеята да го открие, защото е убедена, че синът ѝ е все още жив. За разлика от нея, съпругът ѝ Рейналдо предпочита да мисли, че първородния му син е мъртъв.

Най-големите жертви на тази сложна ситуация са двете деца, които остават да растат при тях. Каталина и Хуан усещат, че са засенчени от призрака на по-големия си брат, от когото Каталина има много спомени.

Всичко се усложнява още повече, когато – след двадесет години, един младеж се появява в имението на семейството и се представя като Лукас, изгубения син.

Опиянението от радостта трае прекалено кратко, защото Рейналдо се съмнява в самоличността на младежа, който, както изглежда, крие повече от една тайна.

Съмнението дали този младеж наистина е Лукас, се загнездва у сестра му Каталина, която се чувства привлечена от него.

Завръщането на Лукас е входна врата за преглед на миналото на семейството. Много тайни започват да излизат наяве. И също така е началото на една голяма любовна история, която в началото изглежда невъзможна...

Източник: https://es.wikipedia.org/wiki/El_regreso_de_Lucas , http://telefe.com/