Цената на любовта ти (El precio de tu amor)

Габриела Галван е млада индустриална дизайнерка, красива и талантлива, която живее по жестоката опека на Родолфо, нейния баща. Габриела поддържа връзка с баща си, само за да не притеснява майка си, Ана Луиса, която я подкрепя мълчаливо, тъй като съпругът й се държи много властно с тях.

Габриела се запознава с Антонио Риос, красив и умен младеж, който работи в автомобилен сервиз като механик. Между двамата се заражда привличане, което прераства в любов.

Сандра е приятелка на Габриела и племенница на Октавио Ранхел, собственик на най-голямата фабрика за изискани мебели. Сандра е своеволна и фриволна, въпреки че пред чичо си и останалите хора се преструва на изящна и нежна. Става ясно, че Аделина, „вярната“ бавачка, заедно със Сандра се опитва да вземе наследството на Октавио, с когото не ги свързва никаква кръвна връзка.

Фабиан Сан Мигел е красив и елегантен мъж, собственик на мебелни магазини. Той е претендент на Габриела, но тя го избягва, защото не го харесва. Родолфо смята, че ако дъщеря му се омъжи за Фабиан, ще си подсигури хубаво бъдеще. Не остава тайна, че Фабиан само се преструва на честен човек, а в действителност няма скрупули и е аморален.

Близо до дома на Габриела има един малък сервиз, в който работи Антонио, който живее със сестрите си – Валерия и Мари, в скромен апартамент. Валерия е кокетна и фриволна, която търси в мъжете само лична изгода.

Между Октавио и Ана Луиса в миналото е имало връзка, основана на дълбока любов, но е приключила, когато Ана Луиса забременява от Родолфо и по тази причина тя е приела да се омъжи за него. В настоящето, Родолфо не спира да натяква връзката, която съпругата му е имала с Октавио.

В дома на семейство Ранхел живеят Исабел и сина й Силверио. Тя се държи като истинска сестра на Октавио.

Антонио спасява живота на Октавио, който е много благодарен на младежа и започва да му помага безкористно. От друга страна, Сандра прави всичко възможно Антонио да изгуби благоразположението на чичо й.

Въпреки че Родолфо е против, Габриела започва да работи във фабриката на Октавио като дизайнерка. От своя страна, Родолфо, притиснат от дълговете, които има към консорциоума Ранхел и с надеждата, че ще се свържи с Фабиан, приема дъщеря му да работи. Габриела създава нова линия мебели, които имат пълен успех. Фабиан се намесва в проекта, за да може да бъде близо до Габриела, която желае.

Въпреки интригите на Фабиана, алчността на Аделина и Сандра, и завистта на хората, малко по малко съдбата преплита тези животи, за добро... или за лошо...

Габриела и Антонио се борят против всички препятствия и низки страсти, за да научат „Цената на любовта си“.

Източник: es.wikipedia.org/wiki/El_precio_de_tu_amor