Мариачи (El Mariachi)

Има пътища, които не трябва да се пресичат!

Историята разказва за приключенията на Мартин Агире – мъж, който е работил като механик в столицата с претенциите, че е легендарен мариачи-беглец от щата Халиско.

Мечтата му да си намери работа като Мариачи отвежда Мартин в Сан Хуан де ла Тиера – село, разположено в западната част на страната. Ентусиазираният младеж очаква, че фестивала на музиката ранчера, който се организира там, ще му предостави възможността да покаже своя талант.

За нещастие, онова, което иска е различно от това, което получава.

След като объркват с наемен убиец, който пътува до селото, Мартин се оказва замесен в убийството на местен наркобарон.

И така, Мартин се оказва притиснат с шантаж. Ако иска да спаси своя живот и този на баба си, единственият близък, който му е останал на света, трябва да продължи с ролята на убиеца и да се внедри като шпионин в една от бандите на страховития Западен картел, по поръчка на лидерите на друг картел.

Насред престъпленията, които Мартин е принуден да извърши, той се запознава със Селесте – любовта на живота му.

След като е обвинен несправедливо в убийство, Мартин е изпратен в затвора.

Един ден той успява да избяга от затвора в компанията на двама опитни и ентусиазирани затворника. Заедно с тях той формира група Мариачи.

Това е групата, благодарение на която Мартин успява да се върне в Сан Хуан де ла Тиера в търсене на доказателства, които ще му позволят да докаже своята невинност, да разобличи враговете си, по чиято вина е страдал и да си върне любимата Селесте... 

Източник: www.teleset.com.co