Измамата (1989) (El Engaño (1989))

Драма, хумор, убийство, корупция, порнография, нежност, фантазия, емоция и екшън са основните съставки на тази история!

Тази любовна история е изпълнена с поредица от конфликти.

Хисела е бедна и работлива девойка. Тя се влюбва в младеж, който се представя за шофьора на семейство Сантана с името Хуан Мануел. Въпреки силните чувства, които изпитват един към друг, те са принудени да се разделят...

Злодейката в историята е Ракел Морис, която е фатална и съблазнителна жена. Тя се завръща във Венецуела, за да търси бившия си годеник – Леонел. С помощта на майка му – Ивана, Ракел успява да го раздели с Хисела.

Минава време и Хисела, за да защити семейството си от доминиращата злоба на Сервандо Арангурен и Леона, се преобразува в блестящата Графиня Ескарлата. Прикрита зад тази самоличност, тя си намира богат земевладелец, който е готов на всичко заради любовта ѝ.

По-късно, предполагаемата смърт на Хисела хвърля Леонел в прегръдките на Ракел...

След години, една нова жена се появява и заедно започват да плетат безбройни интриги, за да разкрият Хисела от миналото. Съдбата я поставя отново до Леонел.

От друга страна, Ракел, която не спира със своите злонамерени действия срещу влюбените, умира. Всички са заподозрени, но доказателствата сочат Хисела, която в опита си да защити своята любов се опитва да избяга с него, но е заловена.

Попадайки зад решетките, Хисела заживява все едно в ада, защото не може да живее без Леонел. Тя се сблъсква със старата си неприятелка – Леона, която се оказва в същата килия.

Хисела страда и е нещастна, въпреки че Леонел не ѝ обръща гръб и я подкрепя с любов, въпреки постоянните опити на Ивана да ги раздели и множеството измами, които ги заобикалят...

Източник: www.network54.com/Forum/674948