Аз управлявам любовта (El amor lo manejo yo)

Животите на не много изискан шофьор и много елегантна дама се пресичат и се променят завинаги!

Маркос е увлечен по автомобилите, скоростта и жените мъж. Тип, който обича риска. Живее с майка си Исабел и по-малката си сестра Росио.

Маркос работи в автосервиз заедно с Хулиан, най-добрият му приятел.

Хулиан е женен за Габриела, с която има един си – Нано. След като са създали семейство, Хулиан е поуспокоил страстта си по автомобилните състезания, въпреки че ги посещава заедно с приятеля си Маркос.

Когато изненадващо закриват сервиза, в който работят, те се оказват на улицата и са принудени да си потърсят нова работа.

В квартала също така живее Пепе – син на имигранти от Испания и собственик на магазин. Той има една дъщеря – Ноелия, бившата годеница на Маркос, която тъкмо се връща в Сантяго де Чили след като е учила право и смята да работи на юг.

От друга страна, в квартала пристига Роса, която има един внук, Лукас.

В същия квартала се намира много известна фабрика за сладки, която принадлежи на семейство Дуке. Начело на семейството е Елена. Тя има три дъщери: Виктория, Наталия и Валентина. Точно в техния дом работи Роса като прислужница и готвачка. Иконом в голямата къща е Емилио.

След смъртта на патриарха на семейството, Виктория е поела контрола над семейния бизнес. Тя е много студена и дистанцирана жена, която подтиска своите чувства и е посветила живота си на бизнеса, за да може да поддържа висок стандарт за клана. Тя е годеница на Алонсо – един мъж, който се интересува от парите на това семейство.

Асистентка и най-добра приятелка на Виктория е Лаура, която произхожда от семейство с много пари. Тя е била принудена да се справи със самоубийството на баща си и с последиците от това: майка ѝ напълно полудява. След това животът ѝ напълно се променя и тя започва да завижда на Виктория за всичко, което притежава, включително и годеника ѝ. Тази жена е ухажвана от Алсидес, който живее в квартала, в който се развива основната част от историята и където е разположена фабриката за сладки.

Наталия е актриса. От малка е лице в рекламите на семейната фабрика и наскоро е завършила актьорското си образование в Лос Анджелис, а сега се връща в Чили. Тя си измисля един живот, който не е водила в САЩ и остава в родината си, защото има нужда от семейството си и парите му. Тя също има нов шофьор – Хулиан, по-възрастен от нея мъж. Между двамата се зараждна много специална връзка.

Валентина е най-малката в семейството. Посещава колежа и изживява любовен триъгълник с Лукас, внукът на прислужната в дома им, и Росио, по-малката сестра на Маркос, която започва работа във фабриката.

Съществуването на Виктория поема в нова посока, когато спокойният Маркос става неин шофьор. Механикът се чувства очарован от нея, а тя открива с него един живот, с който не е свикнала... 

Източник: es.wikipedia.org/wiki/El_amor_lo_manejo_yo