Любовта е на мода (El amor está de moda)

Историята се фокусира върху вечното съперничество между двама модни дизайнера.

От едната страна е популярния Андрес Корея, чиито модели са много познати и от другата – Аристотелес Сепулведа, модист, който все още не е имал успех.

Андрес Корея има две деца – Валерия и Лукас. Той е вдовец, егоцентричен и женкар, който поддържа връзка едновременно с асистентката си Клаудия и Жаклин.

От друга страна, Аристотелес е разведен със Сусана – популярна директорка на модното списание „Nous“. След като Андрес Корея се запознава със Сусана, омразата между двамата дизайнера се засилва.

Въпреки всичко, Аристотелес измисля амбициозен план, за да премахне конкурента си. Той се представя за известния италиански дизайнер Виторио Валентини, който завладява жените с облеклата си, но старателно се крие, за да не може никой да научи, че става дума за фарс. Това отчайва Андрес Корея, който изпраща свои хора в модната къща на мистериозния модист, за да разкрие кой се крие зад името. Аристотелес използва една стара ненормална жена, която измисля моделите и ги шие за малките си кукли Барби.

През цялата история не спират опитите на всеки един от двамата дизайнери да отстрани конкурента си и нито един от тях не пести усилия и въображение, за да постигне целта си...

Източник: www.emol.com