Мил враг (Dulce enemiga)

За красивата Виктория Андуеса любов и омраза се смесват и тя повече не е способна да ги раздели, след като обстоятелствата я принуждават да стане най-жестокия враг на единствения мъж, когото някога е обичала.

Докато Виктория се намира в Италия, баща й върти незаконни финансови сделки в туристическата корпорация, която възглавява. Когато един от неговите служители – Хулио Сесар Гереро, открива, че г-н Андуеса е присвоил милиони, той дава гласност на тази информация и последвалият скандал става причина Андуеса да преживее фатален сърдечен пристъп.

Виктория, която тъкмо се е върнала от Европа, се оказва до баща си в момента на смъртта му. Напълно неосведомена за реалните факти, тя е убедена, че баща й е бил обвинен несправедливо. Всичко, което тя знае е, че той е умрял след конфликт с някой си Хулио Сесар Гереро и се заклева да отмъсти на всяка цена.

Виктория измисля прост план: да спечели любовта и доверието на Хулио Сесар, да стане необходимост за него, да открие слабите му места, а след това да разруши живота и репутацията му така, както той е направил с баща й. За да постигне това, тя смята да се омъжи за Хулио Сесар.

Сдобила се с подправени документи, обезпечавайки й ново име, Виктория е решена да спечели Хулио Сесар и успява да постигне това за кратко време. Скоро той е безнадеждно влюбен в нея и определя деня на сватбата им. Но планът на Виктория има неприятни последствия. След причинена ужасна вреда на Хулио Сесар, тя разбира, че дълбоката ненавист, която е изпитвала към него, се е превърнала в любов, неподдаваща се на контрол...

Хулио Сесар открива истинската самоличност на Виктория и е принуден да й разкаже истинската история за позора и смъртта на баща й... Тя разбира своята грешка, но е прекалено късно. Сега Хулио Сесар решава да действа и не проявява никаква милост към нея.

Въпреки истинските им чувства, Виктория и Хулио Сесар са обречени да бъдат врагове. Предстои им да изпитат много болезнени моменти преди да дадат път на страстната любов, която ги свързва...

Източник: www.venevisioninternational.com