Най-сладката любов (Dulce amor (2014))

Една история, изпълнена с дилеми и интриги... и в която всички имат тайни!

Липсата на пари както и нуждата да издържа дома си, принуждават Мартин Гереро да напусне автомобилните писти, за да бъде 'пилот' само на колата на Наталия Толедо – важна бизнесдама, за която започва работа като шофьор.

Постоянните изисквания на „госпожата“ и лошият навик на Мартин да нарушава правилата накрая сближават двамата, които въпреки разликите, откриват, че са идеалната двойка.

Любов към състезанията и историята на четири поколения влюбени жени във външния вид на погрешни мъже, свързва жените от семейство Толедо с образи от популярен квартал – място, където откриват щастието си, което трябва да отложат и едно предизвикателство, което ги обединява като семейство. А то е: да накарат Мартин и Хулиан, колеги в борбата, да се върнат на пистите...

Персонажите:

Мартин Гереро

Почитател на скоростта и състезанията. Мечтата му е да си изкарва прехраната по пистите. Непринуден, сладък и съблазнителен, не говори много, но винаги – откровено. След като баща му напуска дома им, той заема неговото място и заема бащината роля за сестра си, както подкрепя финансово и емоционално майка си. Мартин е честен, импулсивен и има голямо сърце.

Наталия Толедо

Най-голямата от три сестри. Тя е президент на Дулсе Толедо – най-голямата компания за бонбони в страната. Нейната отговорност, отдаденост и решителност са помогнали името на фабриката и продажбите да растат през годините. Красива, непреклонна, има ясни граници и избягва на всяка цена да не ги прекрачи. Елегантна, възпитана, честна. С благородно сърце, тя е твърда, когато се налага. Ако трябва да се опиши с една дума, то това е 'дисциплина'.

Хулиан

Не вярва в брака и за това е заживял с годеницата си Габи, когато е забременяла. Баща е на Бето, осемгодишно момче, което е неговата слабост. Хулиан иска да стане автомобилен състезател и за това постоянно се върти около пистите. Габи, обаче, е против това негово желание и използва по всякакъв начин детето, принуждавайки го да се откаже от състезанията и да започне работа като механик при Тулио, мъж от квартала. Там се запознава с Мартин и веднага ги сближава любовта към скоростта. Хулиан се превръща в съучастник и покровител на мечтата на Мартин – да се състезава.

Вероника Толедо

Красива, привлекателна, свежа и забавна. Била е любимката на Октавио, който винаги е изпълнявал желанията ѝ. Тя е най-разглезената от трите сестри. Изгубила е баща си малко преди да навърши петнадесет години и това е бил тежък удар, от който не е успяла да се възстанови напълно. Решила е да замине за известно време за Лос Анджелис, за да опита късмета си, подтикната от желанието си да стане актриса и да бъде известна из цяла Америка. Но няма нужните качества, за да изпълни мечтата си.

Хулиана Толедо

Най-малката от сестрите. От разглезеното момиче се е превърнала в бунтарката в дома. Въпреки че е израснала в заможно семейство, външният вид най-малко я вълнува. Точно обратното, вместо да се хвали с това, което има, тя предпочита приятелите ѝ да я приемат като обикновен тинейджър. Тъкмо завършва гимназия и не иска никой да решава вместо нея. Тя е хитра – както умее да се забърква в проблеми, така умее и да се измъква бързо от тях.

Лукас

Непокорен, импулсивен, живее си живота както му харесва, според свои собствени правила. Баща му е умрял, когато е бил много малък, а майка му е тръгнала по-добри възможности и го е изоставила на баба му по бащина линия, която работи ден и нощ, за да издържа дома. Поради липса на авторитет, Лукас е израснал като е правил само онова, което е искал. Така се е забъркал в много неприятни хора, които са се погрижили да го превърнат в майстор в изкуството на измамата и камуфлажа.

Елена Толедо

Майка на сестрите Толедо. Израснала е в квартала, в който е фабриката, в семейството от средната класа. Родителите ѝ са я възпитали без големи претенции, само за да стане някой ден майка и съпруга. Младежката ѝ любов е Хосе, когото наричат Пепе. Една любов, която е загърбила след появата на Октавио Толедо – решителен мъж и с възможности, когото нейните родителите са харесали. Те смятали, че той ще е по-добра партия за дъщеря им от бедняка Пепе. Така, притисната от родителите си, Елена се е омъжила за Октавио. Малко след това се е родила Наталия, а след това са дошли и другите дъщери. На пръв поглед, на тази жена никога не ѝ е липсвало нищо, разполагала е с парите на съпруга си, признанието на хората и една голяма къща, където да се наслаждава на хубавия живот.

Източник: www.caracolinternacional.com