Къде е Елиса? (¿Dónde está Elisa?)

Едно изчезване събаря замъка от лъжи и тайни, който крие едно перфектно семейство!

Животът на семейство Алтамира се превръща в кошмар, когато най-голямата дъщеря на Мариано и Дана изчезва безследно в деня, в който празнуват рождения ден на баща й.

Елиса, на 17 години, принадлежи на едно от най-заможните семейства в града и докато е на купон с братовчедите си, те я изгубват от поглед и са сигурни, че никога повече няма да я видят.

След вечеря в чест на Мариано заедно с близки и приятели, успелият адвокат решава да заведе младежите на дискотека – мястото, където вижда дъщеря си за последен път. Когато Дана и Сесилия отиват да приберат Флор, Едуардо и Сантяго, те се сблъскват с изненадата, че Елиса я няма и тогава започват мъките на една двойка, която е заедно от 17 години.

С изчезването на Елиса, болката на семейството се засилва от неопределеността и надпреварване с часовника. Семейство Алтамира обединява усилията си с полицията начело с Кристобал – той се заема с разследването, разкриването на стари тайни и гняв, които обгръщат всяко семейство.

Благодарение на тези следи и новите, които се разкриват, всеки един от персонажите се превръща в заподозрян и с всеки изминал ден разкриването на истината за изчезването на Елиса става все по-реална... 

Източник: msnlatino.telemundo.com