Сбогом на брака (Despedida de casado)

Стела и Рафаел имат стабилен брак и откакто са се срещнали, между тях разцъфтява любовта и тази любов се изразява със силна страст.

След десет години заедно се появяват обичайните семейни проблеми, които се натрупват. Принудени да се изправят пред реалността и ежедневните проблеми, съпрузите охладняват един към друг.

Верността и любовта, както и целта да възстановят връзката си, отвежда Стела и Рафаел в кабинета на Д-р Лайо – специалист, който се занимава с терапия на случаи с подобен проблем: криза в брака.

Сред другите случаи на Д-р Лайо са двойките Лидия и Роке, и Режани и Одилон. Лидия е жена, която е по-възрастна, и не може да поддържа нормални отношения със съпруга си, Д-р Роке. Когато осъзнава тази реалност, тя трудно решава да позволи на Роке да си върне изгубеното време. Дали това води до раздялата им?!

Режани е привързана към съпруга си Одилон и не намира начин да се отърве от тази зависимост, поради което често е изоставяна. По време на една такава окончателна раздяла, или поне изглеждаща необратима, тя изпада в емоционална криза, без да може да намери начин да разреши проблемите си.

Източник: www.teledramaturgia.com.br