Престъпен ум (Demente Criminal)

Този завладяващ сериал, основан на реални събития, разказва смразяващата история за това как един уважаван психиатър е бил изправен пред закона заради злоупотреби и хладнокръвни убийства.

Д-р Раймундо Акоста – високо уважаван сред колегите си психиатър, има успех с кабинета си и е изградил солидна репутация като отличен професионален лекар и преподавател. Освен това, той умело е прикривал в продължение на две десетилетия всички ужасни неща, които редовно е вършил в кабинета си.

Когато една от неговите млади пациентки се появява брутално убита, отчаяната майка на момичето се заклева да докаже, че отговорен за смъртта ѝ е уважавания психиатър. С помощта на опитен следовател от полицията, който от известно време има подозрения за Д-р Акоста, Вероника поема по най-трудния път в живота си: издирването на доказателства, които да уличат лекаря за смъртта на дъщеря ѝ Алисия.

Уличаването на този брилянтен манипулатор и изпечен лъжец се превръща в наистина опасна мисия, но Вероника е решена да стигне до дъното на нещата.

След като претърпяват безброй атаки и неуспехи, Вероника и детектив Хулио Виялобос, обединени с трио от съюзници, което включва журналист, патолог и бивш комисар от полицията, най-накрая успяват да докажат своята теза... и много повече... Разследванията откриват, че Д-р Акоста е извършвал през цялата ужасяващи престъпления като сексуално насилие и изнасилвания до наемане на убийци за елиминиране на свидетели.

Д-р Акоста е успял да върши безнаказано своите безчинства в пълна тайна... докато не допуска фаталната грешка да убие Алисия със собствените си ръце... 

Източник: www.cisnerosmediadist.com