С лице към Слънцето (De frente al sol)

Алисия Сандовал е една красива жена, която е живяла със саможертви, за да даде добро образование на дъщеря си Каролина, която отглежда сама. Най-добрата приятелка на Алисия е Чоле, е местна жена, която живее с майка си Лич, която е много мъдра, и с дъщеря си Лупита, която се срамува с произхода си и за това презира майка си и баба си. Каролина и Лупита ходят заедно в училище, където стават добри приятелки.

Алисия има хубава работа като водеща в едно местно радио, но е принудена да понася преследванията на Еулохио – злонамерен мъж, който се опитва да се възползва от нея.

Алисия се запознава с Едуардо Фуентес – добър мъж, който се влюбва в нея и тя в него. Въпреки това, Офелия – майката на Едуардо, прави и невъзможното, за да провали тяхната връзка.

Не им стигат тези проблеми, а се появява и Даниел, собственикът на радиото, който също се влюбва в Алисия, поради което предизвиква много проблеми във връзката между Алисия и Едуардо.

Освен това, Алисия и Чоле се сблъскват и със семейни проблеми, в чийто център са дъщерите им...

Въпреки всички несгоди, проблеми, болки и страдания, Алисия и Чоле научават, че винаги може да се започне отначало, да станат след като са паднали и да гледат, в същото време, с лице към Слънцето.

Източник: es.wikipedia.org/wiki/De_frente_al_sol