Ничий кръст (Cruz de nadie)

Това е история за забранената любов...

Историята се развива в началото на ХХ век на спиращите дъха пейзажи на Андите и разказва за борбата на Аугусто Антунес и Емилия Вегас против тиранина Теофилио Вегас, бащата на Емилия.

Не само бащата на Емилия пречи на тяхната любов, но и съдбата постоянно ги изправя пред различни препятствия... Плод на връзката между двамата влюбени са две деца, които са отделени от родителите си веднага след раждането.

Едното дете е Лусиано и страда от фатална болест, която изпълва Аугусто с ужас. Неспособен да се справи с болката, която Емилия преживява при вида на болното дете, той решава да размени сина им със здраво момиченце – Маите Антунес.

Тя, от своя страна, превзема тяхното състояние и живот в лукс и комфорт, който по право принадлежи на близнаците. Децата са продадени в цирка и израстват без да знаят истината за произхода си.

Вторият близнак, Крус де Надие, е възпитан в цирка от Янина и се влюбва в Маите и двамата преживяват отново историята на родителите им. Те ще осъществят отмъщението, което е способно да изчисти миналото от греха и престъпленията...

Източник: vencor.narod.ru