Училищен съветник (Confidente de secundaria)

Часовникът удря седем часа и един феномен приковава вниманието на всички младежи в страната. Става дума за новаторска, забавна и музикална програма, която се казва „Confidente de Secundaria“, което е изпълнено с модерни песни и забавни коментари.

Роберто и Моника – водещите на тази програма, имат способността да съберат огромна аудитория, а слушателите загряват телефонните линии в радио-станцията. Те слушат за тайните, любовите, проблемите и като истински съветници, предлагат най-доброто от себе си – един съвет, една прегръдка, оптимистично и позитивно послание.

Много младежи се обаждат, когато се чувстват самотни и неразбрани. Като Джаки, която обожава родителите си, не може да разбере усложненията, които може да настъпят в отношенията на една двойка и по тази причина прави всичко възможно да сдобри родителите си след болезнена раздяла, причинена от присъствието на любовница в живота на нейния баща...

Или Ектор, младеж, който е принуден да се бори срещу сянката на брата, който го засенчва в очите на взискателния им баща.

Или Бианка, разглезена девойка, която се стреми да убеди всички в добрите си намерения, въпреки че дълбоко в себе си се чувства изоставена.

Както и Кико, амбициозен младеж, който иска да засенчи всички останали връстници и заплашва спокойствието им с амбицията да се сдобие с огромна власт и банкова сметка.

Марилу, самовглъбена и влюбена, въпреки че не е подходящ момента да се отдаде на годеника, който я притиска...

Белен, момиче и все още неосъзната девойка, която не се осмелява да приеме, че няма никакъв талант, за да продължи напред...

Маркос, отговорен и щедър, но до каква степен един двадесетгодишен младеж може да бъде финансова и емоционална подкрепа за семейството си?!

И Поло, шегобиец, с вечната усмивка на лицето, не се притеснява за живота и приема света като място, където да се забавлява, а не да се притеснява.

И така, младите герои се оказват обвързани покрай споделянето на своите притеснения. Следват любовни връзки, ревност, предателства, страхове, мъки и съперничество, които на свой ред стават причина за споделя в предаването „Confidente de Secundaria“.

Източник: es.wikipedia.org/wiki/Confidente_de_secundaria