Само ти (Como tu, ninguna)

Мечтата на Хилда Барето се сбъдва, когато се омъжва за Раймундо Ландаета - богат и красив млад мъж, за когото няма никакво значение бедния й произход.

Тяхната любов е дълбока и искрена, но двамата млади и неподготвени за злото, с което те се сблъскват в лицето на Леонидас Ландаета, майката на Раймундо.

Леонидас е егоистична, арогантна и доминираща жена, която има различни планове за сина си: да го ожени за Ямилекс, жена от техния социален кръг. Тя прави всичко възможно, за да раздели Раймундо и Хилда, използвайки Ямилекс като своя съучастница.

Леонидас непреклонно продължава с плана си да разруши брака, което успява за кратко време - Раймундо и Хилда се развеждат.

Емоционално разрушена, Хилда се връща към обичайния си живот в бедност, работейки какво ли не, за да се издържа.

Раймундо заминава на дълго пътуване в чужбина, а при завръщането си, той е обвързан с Ямилекс.

Съдбата, обаче, е решила да срещне отново Раймундо и Хилда. Хилда намира начин отново да влезе в живота на Раймундо, спечелвайки отново любовта му и дори се справя с жестоката жена, която несправедливо я е наранила.

„Como tu, ninguna" е увлекателна и вълнуваща история, в която истинската любов трябва да се изправи пред безкрайни проблеми, преди накрая да победи злото.

Източник: www.serials.ru