Червено небе (Cielo rojo)

„Cielo Rojo“ разказва страстната история на Алма – една голяма жена, решена да постигне в живота това, което трябва. В миналото е имала голяма любов – Андрес Рентерия, но съдбата се е намесила и ги е разделила.

Когато двамата решават да избягат заедно, Алма случайно убива своя съпруг – алкохолик и много жесток мъж. В резултат на интригите на свекърва ѝ, тя е изпратена в затвора, където трябва да излежи двадесетгодишна присъда.

В затвора, Алма ражда дъщеря и свекърва ѝ взема бебето, за което знае, че не е дете на сина ѝ. В същото време, Андрес заминава, вярвайки че Алма се страхува да избяга с него. Той се жени за бившата си годеница, която го уверява, че е бременна от него.

Докато Алма лежи в затвора, тя е убедена, че Андрес не държи на нея и за това не ѝ помага, а Анрес мисли, че тя предпочита да остане със съпруга си...

Двадесет години по-късно, Алма е готова да се бори, за да си върне дъщерята... Той, от своя страна, се е превърнал в огорчен мъж, тъй като е женен за жена, която не обича, тъй като сърцето му пази любовта му към Алма.

Андрес и Алма се срещат отново и между тях се завихря вихрушка около тях. Околните ги винят, разочароват, мамят и не спират с опитите си да издигат пречки пред тях. Най-важната: Даниела – дъщерята на двамата, която е безумно влюбена в Себастиан, предполагаемия син на Андрес.

Страсти, амбиции, интриги, неотложни ангажименти и много измами постоянно застават между тях, целейки тяхната раздяла, докато двамата продължават да вървят под „Червеното небе“, което е решило да не позволи да се съберат и да бъдат щастливи.

Източник: www.tvazteca.com