Бразилски жител (Cidadão brasileiro)

„Cidadão brasileiro“ включва четири различни фази, развиващи се между 1955 и 2006 година.

Това е историята на Антонио Масиел, решителен мъж, за когото социалното и професионалното развитие са много трудни. Той преживява вътрешен конфликт – има връзка с две жени, които са напълно различни по темперамент и по социално положение в обществото.

Историята започва, когато Антонио Масиел, продавач на продукти за защита в селското стопанство, е обран от Фауста, предприемчива жена, която отнема всичките му пари. Безработен и с големи дългове, той преследва Фауста и я настига в Гуара, близо до Сао Пауло.

Там, той постига успех и се запознава с двете най-важни жени в живота си: Каролина и Луиза. Той се жени за Каролина, скромна жена, израснала в ранчо, но не може да забрави Луиза, изтънчена и елегантна жена, получила образование в Сао Пауло.

Изпълнен с кураж, Антонио се изправя срещу Атилио – традиционалист, който обича да дава заповеди и да подчинява околните. Въпреки че Атилио е против него, Антонио остава в града и става новия кмет на града. След време то последва Фауста в Сао Пауло, която се е превърнала в милионерка след като се е омъжила за известен шоумен.

След смъртта на Фауста, тя се жени за Антонио и му предоставя управлението на бизнеса й. Той започва да използва състоянието й. Но след сключването на няколко неумесни сделки, той затъва в дългове и изгубва всичко. Преминавайки през трудности, той се връща в Гуара и среща отново Луиза, търсейки отново своите победи.

Източник: www.recordtvnetwork.com