Шампиони 12 (Champs 12)

Вълнуваща теленовела, изпълнена с любов, приятелство, музика и танци!

Шарлот е обикновено и богато 12-годишно девойче, което обожава да прекарва свободното си време край кварталния отбор по футбол. Тя ходи всеки ден на игрището, сяда отстрани, само за да наблюдава как играе любимия й Гонсало. Гонсало е 15-годишен привлекателен юноша, който мечтае да стане професионален футболист. Той почти не забелязва Шарлот, която го обича от разстояние, знаейки че момче като него никога не би се загледало по някоя като нея, пълна девойка със скоби и буйна коса.

Един ден, приятелите на Гонсало го предизвикват: ако не успее да вкара гол, ще трябва да целуне грозницата, която стои на трибуните отстрани. Той пропуска и пред всички целува нервната Шарлот. Вълнението от целувката на момчето, което обича, кара Шарлот да се изпусне в гащите и след като се подмокря, става за присмех на всички. Унижена и засрамена, Шарлот избягва, а Гонсало, съжалявайки за това, което е направил, побягва след нея, за да й поиска прошка. Но Шарлот успява да избяга далеч и скоро Гонсало забравя за неприятния инцидент.

Скоро, родителите на Шарлот се разделят и тя заминава за Америка с майка си. Минават години и Шарлот се прибира в дома, за да живее с баща си и новата му съпруга. Сега тя е на 18 години и се е превърнала в невероятна красавица. Водена от унижението, преживяно в миналото, тя решава, че е настъпил момента да си отмъсти на младежа, който някога я е засрамил. Гонсало е станал желан млад играч, представян от баща си, който мечтае да играе като професионалист в чужбина.

Като част от плана й за отмъщение, Шарлот моли баща си да купи футболния клуб и като бонус, да купи Гонсало, разрушавайки по този начин мечтата му да играе зад граница. Баща й изпълнява всичко, което тя пожелае.

Денят, в който Шарлот пристига във футболния клуб като новия собственик, Гонсало е поразен на мига от нея, без да подозира, че тя е дебелото момиче, което някога е унижил.

Той негодува от факта, че са го приковали към клуба, но Шарлот скоро му показва кой е шефа. Те започват да се борят срещу чувствата и страстта, която изпитват.

Положението се променя, когато бащата на Шарлот е принуден да продаде клуба, който, под управлението на Шарлот, се е превърнал в убежище за талантливите деца от квартала. Новите собственици искат да превърнат клуба в успешен бизнес на всяка цена, а Шарлот и Гонсало трябва да се обединят и да се изправят срещу тях. В борбата срещу общия враг, двамата се научават да се ценят и да се обичат, но най-важното, да забравят миналото.

Източник: www.dorimedia.com