Пламъците на живота (Chamas da vida)

Една история, изпълнена с много хумор и романтика!

Историята започва със срещата между пожарникаря Педро и продуцентката Каролина. Двамата живеят в напълно различни светове: тя е богата и живее в Урка, Рио де Жанейро, докато той живее в Тингуа, в региона на Байшада Флуминезе, и той се грижи за тримата си по-малки братя, след като много малки са останали сираци.

Педро и Каролина се запознават, но изгубват следите си, въпреки че бащата на Каролина, Валтер, притежава фабрика в Тингуа. Двамата се срещат най-неочаквано - по време на акция на пожарната команда. Това се случва по време на пикник във фабриката за сладолед. Всички работещи отбелязват развитието на бизнеса. Атмосферата на партито е превъзходна, докато не възниква пожар, резултат на лоша шега от страна на Антонио.

Няколко души са ранени и тогава пожарната команда в Тингуа се намесва. Педро, Гилерме, Казе, Жуниор и Уолас се опитват да потушат огъня. Каролина запечатва всичко на лента, дори рискува живота си при това. Педро я понася на рамо, когато тя се противопоставя на нарежданията му. Враждебността приключва, когато баба Тукиня ги запознава. Каролина и Педро са очаровани един от друг.

Пред тях се поява проблем, който им пречи да са заедно... Педро се среща с Ивонете, а Каролина - с Томас. Ивонете и Томас, по ирония на съдбата, също се харесват и объркването става още по-голямо.

Източник: www.recordtvnetwork.com