Веселия хълм (Cerro Alegre)

Във Виня дел Мар, в квартала Рекрео, живее семейство Томпсън, богато семейство, което притежава печеливша компания под ръководството на патриарха Леонидас Томпсън, неговата борбена и хладнокръвна дъщеря Ракел, снобка и вдовица, която има три деца: Хуан Пабло, Хорхех Андрес и Беатрис.

Историята започва на 31 декември 1999 година, когато всички се подготвят за посрещането на новата година, която бележи началото на новото хилядолетие. Както всяка нова година, семейство Томпсън подготвя голямо и блестящо празненство с маски. В това време, във Валпараисо се подготвя ежегодния карнавал, който ще се проведе по улиците на града и ще бъде съпътстван с много фойерверки.

Има легенда, според която ако двама души се целунат точно в 12 часа на новогодишната нощ, любовта им ще бъде вечна. Тази нощ Беатрис – красивата внучка на Леонидас, която се е маскирала като майка си, се запознава на празненство с Маурисио – уличен актьор от Cerro Alegre, който успява да се вмъкне незабелязан, изоставяйки годеницата си Ейди отвън. В 12 часа, Маурисио, който крие лицето си зад маска, целува Беатрис. И когато след страстната целувка между двата, тя иска да разбере кой се крие зад маската, полицията го отвежда, защото става ясно, че е натрапник. Беатрис решава да разследва кой е бил мъжа, който е откраднал сърцето й...

Семейство Томпсън крие много мистерии и тайни драми. Пристигането на популярния актьор Адриано Ферер в Чили, който пристига, за да изпълни любовното обещание към Александра Томпсън – предполагаемата починала сестра на Ракел, позволява разкриването на тази тайна. Адриано търси детето, което е имал от нея, а тази тайна се разкрива от Сулема Чавес, приятелката на Александра.

Адриано Ферер измисля план как да си отмъсти на семейство Томпсън и да открие местонахождението на детето си. За целта той наема Маурисио, който се представя за Маурисио дел Сол – испански бизнесмен, който иска да се включи в бизнеса на семейството. Но Маурисио се изправя пред трудна дилема – да разкрие истината пред семейството на Беатрис, в която се влюбва безумно, или да продължи с измамата, за да се наслади на любовта, която изпитва към нея... 

Източник: www.emol.com