Селесте, винаги Селесте (Celeste, siempre Celeste)

След сватбата и кръщенето на Лукас, Селесте и Франко заминават на сватбено пътешествие.

От болницата се завръща Тереса, но тя не е сама, а със своя психотерапевт Хуан Игнасио, който се интересува само от семейното състояние. Двамата решават да се избавят от Селесте, която е похитена от Булмаро. Но тя успява да се измъкне. По време на бягството, Селесте попада в болница и изгубва паметта си. Похитителите искат откуп 2 милиона долара. Бедният Франко мног трудно намира парите и ги предава на похитителите. Минават два месеца, а Селесте все още я няма. Похитителите съобщават, че отдавна са убили Селесте.

Животът не върви добре и в семейство Пицамилио, чийто дом на пуска Клара, безпринципна девойка, проститутка, съпруга на Амадео, в която е бил влюбен и сина му Гидо, скулптор и бивш семинарист. В действителност, Гидо е син на Валентин, брат на Амадео.

Клара е сестра близначка на Селесте, която след раждането е била продадена на проститутката Маргарита от самия доктор Амадео, който е изродил Селесте. На майката съобщават, че е родила едно дете. Когато Клара навършва 16 години, Маргарита я омъжва за същия доктор Амадео Пицамилио. Амадео е импотентен и извратен, почитател на домашното порно.

Клара напуска съпруга си, защото не може повече да го издържа. Меркантилна, красива и готова на всичко, за да постигне своите цели. Научила се е добре да се пази. Клара започва да работи в семинарията заедно с леля си.

Мъката на Франко няма граници. Той изпраща Лукас със Силвана в Италия, а сам постъпва в семинарията. Там Франко среща Клара, която е копие на любимата му съпруга. Заслепен от приликата, Франко й предлага да се боядиса косата си руса и да живее с него, представяйки се за негова съпруга. Клара не мисли дълго - това е нейната заветна мечта. Клара влиза в дома на Франко, представяйки се за Селесте, но много скоро разбират, че това не е тя.

През това време, излизайки от болницата, Селесте попада в дома на Пицамилио, подмамена от самия д-р Амадео, който я убеждава, че тя е неговата съпруга. За разлика от Клара, Селесте спечелва много от членовете на семейството.

Скоро след това, Селесте среща Франко, но не може да си го спомни, въпреки честите им срещи.

Силвана с Лукас са в Италия, но тя умира, а момчето попада в приют. В търсене на сина си, Франко заминава за Рим заедно със Селесте, надявайки се по този начин да й помогне да си възстанови паметта.

Завръщайки се с Лукас в страната, Франко иска да си върне и любимата жена, но не може да се избави от Клара, която не си е губила времето и е сключила договор с Хуан Игнасио. Планът им включва убийството на Агеро, сътрудник в компанията, с цел да се избавят от пречките по пътя за присвояването на капитала. Изфабрикуваните улики сочат Селесте като убийцата на Агеро. С това Клара шантажира Франко и не му дава никаква възможност да се върне при жена си.

Умира Тереса, която преди това е заразила Хуан Игнасио със СПИН, а любимият й син, Енсо, отказва да присъства на погребението на майка си.

Малко по малко, Селесте си възвръща паметта и желае да си върне, ако не съпруга си, поне сина си. По тази причина, представяйки се за сестра си, тя се развежда с Амадео, а също така и с Франко. Тя планира да се омъжи за Гидо, който е влюбен в нея, но той не иска да се жени от жалост.

Постепенно Клара изгубва разсъдъка си и умира, причинявайки голяма мъка на сестра си.

Селесте и Франко се женят за втори път.