Любима Кармен (Carmen Querida)

Историята събира три жени, носещи едно и също име, имат една и съща кръв и една съдба: любовно разочарование, в резултат на което остават самотни майки.

Първата е Кармен Тереса. Нейният живот се променя от обсебваща любов, заради която се сблъсква с отказа на семейството й от нея и остава с дъщеря си – Кармен Луиса, на ръце. Тя не подозира, че нейната история ще се повтори с дъщеря й. Въпреки това, тя остава предана, готова да предложи любовта и съветите си на Кармен Луиса.

Кармен Сесилия е израснала под силното и властно влияние на майка си след пламенната връзка на Кармен Луиса с лидер на синдикат. Също като майка си, Кармен Луиса е неспособна да защити дъщеря си от повтаряне на нейните собствени грешки.

Противно на цялото нещастие на двете жени, които са около нея, Кармен Сесилия насочва своето внимание към Артуро. Неочаквано оказал се под властта на семейни проблеми, той я изоставя. И резултатът на тяхната любов е Кармен Беатрис...

Три жени, три поколения, една история, която би могла да бъде различна, ако само една от тях се беше борила за своята първа любов – за бащата на Кармен. 

Източник: www.rctvintl.com