Канела (Canela)

Асусена Руис – послушница в манастира Санта Клара, без малко да бъде блъсната от един младеж на улица, близо до манастира. Това бележи младата послушница, която скоро се превръща в домашна учителка на децата на Сантяго Елгера, който я моли да се погрижи за тези непослушни момчета.

Сантяго Елгера е успял бизнесмен, който се е отдал на производство на тъкани от лами и е собственик на Корпорация Инка. Неговият съперник е Симон Корнехо, който се занимава с лова им и преследва безмилостно животните, които Сантяго се опитва да защити.

Асусена започва да работи в дома на семейство Елгера и там се запознава с Адриан – брат на Сантяго, който наскоро се е върнал от чужбина.

От първия миг, Адриан се чувства привлечен от красивата послушница, която не знае дали да обича свободно Адриан или да продължи с религиозното си призвание.

Не всичко е щастие за Асусена и Адриан, след като Сантяго се намесва във връзката им и също се влюбва в нея. Асусена му отвръща, но Сантяго изчезва и всички вярват, че е умрял.

Минава време и Асусена започва да се влюбва в Адриан, но Сантяго и злата Вероника отново се намесват в живота им и се опитват да попречат на любовта им да разцъфти. 

Източник: www.telenovelasperu.com