Магьосници (Brujeres)

Сайо, Тоя и Клер се срещат отново след петнадесет години, но не точно за да си припомнят старите времена, а за да присъстват на погребението на „жабата“ от курса, която е умряла при много странни обстоятелства.

За нещастие на съпрузите на тези Магьосници, тази среща е по-скоро начало на една плетеница от измислици на безработни дами, които започват да обмислят възможността това да е едно убийство от страна на „безмилостния“ вдовец.

Но това, което не може да мине дори за клюка в салона, се превръща в бестселър, когато един приятел – писател се вдъхновява от „случая“ при написването на роман. Съвсем случайно, сержантът от полицията, който е водил случая около тази смърт, прочита книгата и открива прекалено много съвпадения, за да се окаже тази книга изцяло измислица.

Събирайки се с Магьосниците и писателя, агентът от полицията започва да разследва „престъплението“, без да подозират, че това до доведе до разкритието, че техните животи са истински катастрофи, че браковете им не са толкова идеални, колкото те са смятали...

Персонажите:

Виктория - Тоя

Съпруга на Себастиан Моралес и майка на две деца. Стандартът ѝ на живот е висок, без да използва състояние, което е по-голямо от това на Росарио и Пабло. Връзката с децата ѝ е изпълнена с конфликти. Тя е доста покорна, от типа жени, които винаги отстъпват, не на последно място заради това, че има много ниско самочувствие. Тя се подценява и се чувства така, все едно трябва да плати цената за това, че не е професионалистка, което се опитва да компенсира като се опитва да бъде перфектната майка, домакиня и съпруга.

Росарио - Сайо

Съпруга на Пабло Гарсия и дъщеря на двама сина – Хуан Пабло и Фелипе, с които има добра връзка, въпреки че на моменти липсва открита комуникация между тях, но все пак отношенията им не са лоши, още по-малко – агресивни. Навикът, рутината, монотонността в нейното ежедневие не са успели да убият любовта, въпреки че тя става главна героиня в една любовна история, която започва да я променя.

Мария Клара - Клер

Съпруга на Алехандро. Отлична готвачка, говори много добре по телефона и има една дъщеря. Стандартът ѝ на живот е висок, също като на Росарио. Притежава силна интуиция, но не е способна да забележи изневерите на съпруга си, както е неспособна и да се изправи пред страха, когато истината излиза наяве. Тя се вижда принудена да играе, предпочитайки да се преструва на „сляпа“, отколкото да се раздели със съпруга си. Избрала е да бъде съпруга и няма друга професия.

Лилиана - Лили

Симпатична, чувствителна, щедра, нежна, танцува добре, яде всичко, което ѝ попадне, но не напълнява. Милионерка по три, има пет деца, а всичко, което прави съпругът ѝ е на десет, както и децата ѝ са перфектни, тя е перфектната, напълно щастлива и обожава децата и съпруга си, както и парите, които и те обичат.

Източник: www.canalrcnmsn.com