Откраднати целувки (Besos robados)

Действието в тази теленовела се развива в училището „Ars Viva", където започва работа млад, симпатичен, отговорен и трудолюбив преподавател - Алехандро Помар. Там той се сблъсква със сериозен проблем: класът му се състои от безгрижни девойки, които вместо по учението, са увлечени по танците и песните.

Лидерката на групата и истински кошмар за Алехандро е Палома Белакочея. Оставайки сираче на 12 години, Палома расте в дома на своята леля Фернанда.

Алехандро започва връзка с Фернанда и тази връзка известно време заглушава влечението, което Алехандро изпитва към Палома. Скоро, Алехандро разбира, че е влюбен в своята своенравна ученичка. За героите в този любовен триъгълник настъпват трудни времена.

Персонажите:

Палома Велакочея

17-годишна девойка, която е типична тинейджърка - изпълнена с мечти, малко наивна, палава и високомерна. Останала без родители, тя се радва на присъствието на най-важния човек в живота й: леля й Фернанда, която управлява нейното наследство. Изпълнена с желание да изживее любовта, Палома се чувства привлечена от Алехандро, новият преподавател по история и естетика на изкуството, идеалният за нея мъж, в когото да се влюби. Тя не се поколебава и измисля хиляди планове, за да го завоюва. Но да постигне това се оказва доста трудно. Тя се изправя пред множество препятствия, сред които е леля й Фернанда, която също се влюбва в Алехандро. Изправена между чувствата и съмненията си, Палома трябва да избере дали да се изправи срещу леля си или да запази в тайна своята любов.

Алехандро

Преподавател по призвание, Алехандро е трудолюбив, привлекателен младеж от средната класа. Той става любимец на всички в „Ars Viva". Той се оказва изправен пред много особена аудитория от безразсъдни ученички, а най-голямо главоболие му носи Палома Велакочея, която малко по малко открадва вниманието и сърцето му със своята свежест и пакости, а накрая се влюбва в нея. Алехандро започва връзка с Фернанда и се опитва да прикрие своите истински чувства от нея. Какво ще избере той: да се отдаде на младежката любов на Палома или да потърси щастието си с Фернанда?

Фернанда

Леля на Палома, нейно доверено лице и наставница. Сексапилна, млада, елегантна и самостоятелна жена, която се влюбва отчаяно в новия преподавател на своята племенница, без дори да подозира, че й предстои да стане част от класически любовен триъгълник. Между двете застава Алехандро, който е изпълнен със съмнения по кой път трябва да продължи. Дали Фернанда ще се превърне във враг на собствената си племенница?

Източник: serials.ru , www.tvnovelasperu.com