Забранени целувки (Besos prohibidos)

История, която разказва за любовни връзки премесени с ужасните интриги на Фелипе Конде, непреклонен мъж, който иска да управлява всички около себе си. Отвратителен и жесток, той подчинява всички около себе си и ги кара да живеят в страх.

Хосе Луис и Диана са се обичали като тинейджъри. Животът ги разделя, но те отново се откриват. Заедно, те трябва да се борят против Фелипе Конде, който е съпруг на Диана, жесток и безмилостен мъж, който винаги се опитва да пречи на тази връзка.

Карлос Кабрера, млад професионалист, се влюбва безнадеждно във Флоренсия и отново Фелипе Конде се опитва да попречи на връзката, тъй като Карлос е незаконен син на Фелипе.

Фелипе е собственик на няколко големи компания и има две деца от Диана: Патрисия, която е млада и безотговорна, и Адалберто, който е поел по грешен път в живота и е зависим от наркотиците.

Накрая, Фелипе успява да убие Хосе Луис, оставайки Диана само с подкрепата на децата си. Патрисия се променя и става благородна, уважавана, внимателна млада жена и Адалберто успява да изгради живот си отново.

Фелипе се разболява тежко, но дори и в това състояние, той не спира да контролира съдбите на всички около него. Накрая решава, че трябва да поеме в свои ръце живота си. Отказва да страда и да умира бавно. Той сключва договор за живота си и един от неговите съучастници го убива.

Флоренсия и Карлос най-накрая се женят и изграждат щастливо семейство.

„Besos prohibidos" разкрива триумфа на Диана, която винаги е била примерна съпруга и майка, над живота и която успява да възвърне своето достойнство; на Патрисия, която от безотговорна жена, се превръща в продуктивен член на обществото и на Адалберто, който след интензивна терапия в различни рехабилитационни клиники успява да се пребори със своята зависимост.

Източник: serials.ru