Красиви и дръзки (Bellas y audaces)

Главната сцена в тази история е елегантния салон за красота на Кики Бланш, намираща се в центъра на Сантяго де Чили. На 54 години, Кики е бивша вариететна актриса с международна слава и е майка на Милена, единствената ѝ родна дъщеря, и за четири осиновени деца.

Не всичко е лесно за Кики, въпреки че се радва на добро финансово състояние. Тя страда, защото на младини, единственият мъж, когото е обичала, е отказал да се ожени за нея. Това я е белязало за цял живот. Но предстоя тази любов да разцъфти отново.

Любовта навестява и всяко едно от подрастващите ѝ деца – Фернанда, Пабло и Кони. Страстта разпалва сърцето и на Милена, когато в живота ѝ се появява адвоката Естебан Грийн. Тя се влюбва от пръв поглед в него. Чувствата им са споделени, но в отношенията им се намесва Фернанда – проблемната девойка в семейството.

Кони, от своя страна, обича Гонсало Серна – обикновен служител в банка, контролиран от обсебващата си майка Кармен. Гонсало се забърква и с аристократката Патрисия Роселот, чийто баща – Серхио Роселот, не приема тяхната връзка. Ситуацията се усложнява, когато и Пабло се влюбва в Патрисия.

В друг географски район и различно общество живее семейството на Виктор Силвани, който е пристигнал в Чили от Италия, когато е бил дете. Дъщеря му Рафаела работи в салона на Кики Бланче.

В тази история влиза Марсело Бруни, млад аржентинец, приятел на Виктор, който успява да забогатее в Чили. С новаторски идеи, Марсело се опитва да спаси семейство Силвани от разрухата, като разработва добре италианския им ресторант.

Рафаела се влюбва страстно в Марсело, но на пътя ѝ застава нейната голяма приятелка – Лурдес, амбициозна и конфликтна колежка от работата ѝ.

Източник: es.wikipedia.org/wiki/Bellas_y_audaces , fotech.cl