Танцувай с мен (Baila conmigo)

Историята се развива през 50-те години на XX век – великата епоха на „Бийтълс“ и раждането на рок-ен-рола.

Младата и популярна Пилар се влюбва в амбициозния Бруно, който просто търси авантюра.

Андрея, най-добрата й приятелка, също се интересува от него и решава да го спечели, въпреки че не е толкова привлекателна като Пилар.

Въпреки че Бруно е привлечен от Пилар, той си играе и с двете.

От друга страна, Еди – млад певец, се влюбва в Пилар, но след като вижда, че тя е обвързана с Бруно, се отдалечава.

Когато Андрея предлага на Бруно да го превърне в успешен певец, той изоставя Пилар, която се чувства разрушена и унижена.

Пилар се сгодява за Еди и се омъжва за него, но малко преди сватбата Бруно се появява отново. Той успява да раздели Пилар и Еди, убеждавайки го, че двамата ще избягат заедно.

Наранен за втори път, Еди не иска да знае нищо повече за любовта на живота си...

В историята присъстват и други персонажи... бащата на Андрея и Томас, и Дон Хуан. Той се разочарова от повърхностна си съпруга, но открива истинската любов с Лети – секретарката му.

Нели Мол е бивша актриса, която не се подчинява на изминалите години. Тя принуждава дъщеря си да се облича и да се държи като малко момиченце, за да не се чувства стара. Нели крие тайната на живота си, но Алфонсо я научава и започва да я изнудва.

Доня Рефухио – майката на Еду и Росарио, е певица на болеро, която живее със спомена за съпруга си. И Тереса, майката на Пилар, която е най-добрата й приятелка.

Източник: www.sinopsisdetelenovelas.blogspot.com , www.alma-latina.net