Стартиране на страстта (Arranque de Pasión)

Любов и съревнование!

Тази история се развива на пистата за състезания с коли, където конкуренцията и любовта се преплитат!

В центъра на историята е триъгълник от известни и успешни състезатели – двама братя, които се сблъскват в опит да спечелят любовта на Ела.

Първоначално, Хорди и Ела са двойка, но отношенията им страдат заради отрицателното влияние на конкуренцията и професионалната ревност от страна на Хорди, който се опитва да омаловажи постиженията на Ела. Тя, от своя страна, все повече се сближава с Чеко, който ѝ предоставя своята подкрепа, убежище и тайна любов.

С напредването на историята, Хорди разкрива връзката между неговия „брат“ и бившата му годеница. Той избухва и в изблик на гняв, наранява физически Чеко. Този момент поставя началото на съперничеството между двамата братя за любовта на Ела. Това съперничество се засилва и на пистата.

Чеко, бидейки шеф на механиците в екипа на Walsh, поема мястото на Хорди като пилот, когато той решава да премине в противниковия отбор – Astro-Jensen. Там се развихря ожесточена конкуренция между двамата за първото място в състезанията на NASCAR.

Докато това се случва, Ела и Чеко задълбочават своите лични и професионални отношения като се превръщат във верни съюзници. Накрая те стават шампиони като съотборници за екипа на Walsh.

Персонажите:

Ела Ривея

Съвременна жена, млада, красива и триумфираща в кариерата си като пилот от NASCAR. Ела е предприемчива и е спечелила постижения като шампион от състезанията. В личен план, тя се намира на кръстопът – между любовта и професионалната конкуренция, докато не открива, че любовта я свързва с Чеко Фернандес, който не пести усилия, за да ѝ помага по пътя към победата и откриването на истинската любов.

Чеко Фернандес

Млад, благороден, бохем, шеф на механиците в екипа на Walsh (отбора на Ела и Хорди). Става съотборник на Ела, когато Хорди решава да смени отбора след една катастрофа. Чеко е обвързан с любов и лоялност към брат си (Хорди Фернандес). Но съдбата събира Чеко и Ела, за да кристализира идеалната любовна история, където ценностите на взаимното уважение и възхищение успяват да преодолеят бариерите на ревността и егоизма.

Хорди Фернандес

Красив, арогантен и печеливш пилот от NASCAR. Първоначално е бил годеник на Ела, но настъпват проблеми в отношенията им, тъй като Хорди се държи авторитетно и омаловажава постиженията на Ела и пренебрегва нейната независимост. След като проблемите започват, Ела търси убежище и любов при Чеко. След като Хорди се премества в конкурентния отбор, той започва да се състезава с брат си не само на пистата, но и в полето на любовта.

Марите Арнал

Представителка на пилотите от NASCAR. Изпитва силно влечение към Хорди. Връзката им не е сериозна и тя решава да промени нещата, когато Хорди решава да се премести в конкурентен отбор. Тя се надява след това да успее да спечели любовта му. И Марите успява да постигне целта си – тя става жената зад всички лични и професионални действия на Хорди.

Източник: novelasyseries.univision.com