Влюбена (Apasionada)

Всичко започва в имението на семейство Веласко Сатиян. Там живеят, радвайки се на голямо състояние, Етелвина Сантиян, Франсиско Веласко, сина им Патрисио и съпругата му Инес и нейния брат Мартин.

Патрисио е брилянтен младеж, въпреки че е отгледан в „златна клетка", той знае как да се защитава в живота и как да се справя с професионалните си проблеми като адвокат. Вътрешната му сила е изправена пред голямо изпитание - съпругата му Инес много млада се разболява от рак и е подложена на операция, в следствие на което тя остава стерилна.

Унижена от физическата слабост и измъчена от своето безплодие, Инес принуждава Патрисио да води безцветен живот, сив и монотонен.

Докато една нощ живота на Патрисио се променя. Мартин, брат на Инес, пристига в имението придружен от две проститутки и прекарват една прекрасна нощ. Секс допълнен от много алкохол води до голям купон, който предизвиква и голям скандал. Ани, икономката, влиза в стаята заедно с Етелвина, привлечени от шума, слагайки край на шумната веселба.

Насред тази шумотевица, Лола, едната от проститутките, побягва по стълбите и се блъска в Патрисио. Лола изглежда мъртва.

Накрая, след преглед от лекар и негова препоръка, семейството решава да настани девойката в дома им, докато се възстанови. И това променя напълно живота в къщата, но преди всичко, разчупва рутинното съществуване на Патрисио.

Източник: www.telenovelas.com.ar