Антонела (Antonella)

Младата Антонела, която работи като клоун на детски празници, се запознава с момчето Федерико и баща му Николас, женкар и преуспяващ бизнесмен, който управлява семейния бизнес. Сестрата на Антонела, Наталия, е негова секретарка, на която той дава за съхранение важни документи. Предусещайки опасност, Наталия предава документите на Антонела, а Гастон, братовчедът на Николас, в желанието си да ги получи, я блъска през прозореца, инсценирайки опит за самоубийство.

Антонела не вярва на тази версия и за да си отмъсти на семейство Корнейо Мехия, тя започва работа като секретарка на Доня Лукресия, бабата на Николас - доста властна, но умна жена.

В дома им, Антонела веднага спечелва приятели в лицето на Федерико и Паула, която живее там с правата си на кръщелница на Лукресия. Враг на девойката става Миранда - годеницата на Николас, която е готова на всичко, за да го спечели. Тя решава да премахне Антонела от пътя си, след като забелязва симпатията, която изпитва към нея Николас и се опитва да настрои господарката на дома срещу нея, дори прибягва до магии.

Миранда успява да забременее от Николас, но прави аборт, защото не иска да разваля фигурата си и да ражда дете. А на Антонела й откриват рак на маточната шийка. Операцията по отстраняване на тумора минава успешно, но не е известно дали девойката ще може да има в бъдеще деца.

Проблемите със здравето не подминават и Федерико. На момчето присаждат бъбрек, след което оздравява.

Виждайки симпатията от страна на сина си Факундо към Паула, Лукресия кани в дома си бившата му съпруга, Нурия, но от Паула се интересува и Карло, приятелят на чичото на Антонела, който преди време не е бил равнодушен и към Антонела. Карло е бил любовник на Лукресия, от когото, след като заминава в чужбина, ражда дете и го е дала за отглеждане на една съпружеска двойка, които са работили при нея като прислуга. Това дете се оказва не някой друг, а именно Паула и Лукресия все пак намира в себе си сили, за да разкрие истината.

Николас решава да си отмъсти на Артуро, сътрудник в компанията, самотен и психически неуравновесен мъж, който води няколко различни живота. На работа той е изпълнителен сътрудник в компанията, в дома си живее живота на своята загинала сестра Ребека, обличайки се в нейни дрехи и говорейки като нея. Ребека е била в любена в Николас. Именно заради тази несподелена любов започва да си отмъщава Артуро, в началото убивайки проститутки, а след това - стреляйки по Николас.

Николас се парализира, но много бързо се оправя и започва да ходи. Умира Доня Лукресия, завещавайки компанията на Факундо. Миранда е изгонена от къщата...

Антонела и Николас се женят и щастливата двойка, при липса на други проблеми, спори за името на бъдещето си дете...

Източник: www.serials.ru