Любов... да обичаш с коварство (Amores… querer con alevosía)

Това е любовна история, в която се представят различни начина да се чувства и да се изживява любовта.

Каролина, студентка в университета, принадлежи на семейство от средната класа. В университета тя решава да отиде на събиране с приятели и гаджето й Марио. Там тя среща Пабло - младеж от богато семейство, който присъства на събирането заедно с годеницата си Кармела. Каролина и Пабло се запознават и се скарват. Въпреки това, между тях съществува силно привличане, което може да се нарече любов от пръв поглед.

Гилермо, бащата на Пабло, има финансови затруднения в издателството си и моли бащата на Кармела за заем. В това време, излиза ново списание и Гилермо наема Каролина заедно с още няколко младежи. Още веднъж живота и конфликтите на Каролина и Пабло ги събират, но най-важното е, че тяхната любов ги свързва.

Родителите и на Каролина, и на Пабло, преминават през семейни проблеми и разкриват конфликтите, които имат хората на тяхната възраст.

Гилермо е импотентен и се отдалечава от Сусана, съпругата си. Сусана се влюбва в Иван, най-добрият приятел на Пабло.

Артуро, бащата на Каролина, скрива факта, че има сексуална връзка с Анхела, балдъзата му, въпреки че много скоро истината излиза наяве.

Каролина и сестрите й прекарват времето си, мислейки за любовта, но всяка от тях се бори за различен тип любов.

В новелата има различни истории и различни начин да се обича и всички герои трябва да разрешат много проблеми, за да открият щастието.

Източник: www.comarex.tv