Любов без условия (Amor sin condiciones)

Колко начина за обичане съществуват?

Само един: Без условия...

Това много добре е знаела Мария Клара още от деня, в който се запознава с Карлос Раул, знае го и сега, когато остават само няколко дни до момента, в който ще влезе в църквата и ще се закълне пред Бог, че тази любов ще е жива, докато смъртта не ги раздели. Мария Клара и Карлос Раул преживяват съвършената любов. Въпреки че той е обикновен механик, има големи мечти, защото неговият кръстник, отец Алберто, още от съвсем малък е развил у него усет за музика, а ежедневната практика на стария роял в църквата го превръща в музикант, който иска да се изявява пред публика. Малко преди сватбата, Карлос Раул остава без работа и без пари. Трябва да отменят за сега сватбата.

Карлос Раул не вижда друг изход, освен да емигрира в големия град в търсене на добра работа, която би му позволила да се върне при Мария Клара и да изпълни мечтата си да се ожени за нея. Сбогуването е много тъжно и болезнено за двамата, но те знаят, че трябва да преминат през това. Любовта, ако е истинска, може да се справи с всичко, дори и раздяла.

Карлос Раул пристига в града преизпълнен с ентусиазъм, мислейки, че с малко късмет, ще успее. Но той никога не е предполагал, че късметът ще пристигне с последен модел кола, нито че ще е въплътен в тялото с божествени извивки, които предизвикват смут - Химена, собственица на верига много популярни хотели в страната.

Разбира се, Химена също не си е представяла, че някога ще се запознае с мъж като Карлос Раул: напет, кавалер, обикновен, непринуден и преди всичко, без пороците, характерни за мъжете, с които обичайно контактува. За Химена той е апетитно парче.

И отново съдбата се намесва в историята. Мария Клара преживява голяма загуба: смъртта на Анхелика, майка й. Вече се налага сама да се справя в живота и да се грижи за по-малката си сестра, Андрея, непокорна и амбициозна девойка, която не мисли за нищо друго, освен за своето благоденствие.

Единствената утеха за Мария Клара са писмата, които й изпраща Карлос Раул, но с времето, писмата все по-рядко пристигат, губят част от любовта и само съобщава лоши новини. За Карлос Раул положението в столицата е много тежко. Мария Клара решава да отиде при годеника си, без да подозира какво я чака в града. Химена е успяла да омае Карлос Раул, практически го купува, правейки го Директор на връзките с обществеността и остава само една крачка до сватбата им.

Дилемата пред Карлос Раул е много голяма - той не е престанал да обича Мария Клара, сърцето му казва, че тя е голямата любов на живота му, но вече не може да се раздели с Химена, защото ако го направи, ще изгуби всичко, което е постигнал.

Мария Клара и Химена представляват две лица на любовта: чистата и егоистичната, нежната и страстната, безкористната и честолюбивата... Но в тази история само една може да тържествува: Любовта без условия.

Източник: tvazteca.com