Любов за рекордно време (Amor en tiempo récord)

Да се влезе в спортното ранчо „Ambrosio Yávar“ е привилегия, която малцина притежават. Спортистите, които са там, са подбрани с една ясна цел: да се състезават в следващата Олимпиада. За това, трябва да поддържат отлична форма и постоянно подобряват своите постижения, за да издигнат името на страната си.

В Ранчото пристигат видни представители от различни спортове, от всички социални нива, тъй като центърът отпуска специални стипендии за младежи с ограничени средства. А съжителството на представители от различни социални групи е истинско предизвикателство.

На първо място е въпросът с дисциплината, която се влияе от заниманията на талантливите спортисти – среднощни купони, алкохол и наркотици.

В действителност, за по-малко от година, Иньито Олара – идол на националния отбор по плуване, е намерен мъртъв след бурна нощ навън. Скандалът довежда до изгонването на няколко спортисти и освен това, прокарва мистериозна нишка относно нещастното събитие – как момче, което винаги е било за пример, е изгубило толкова много контрол и кои са хората, които знаят истинската история около инцидента...

Източник: www.fotech.cl