Онлайн любов (Amor en línea)

Сам, но винаги на линия!

Историята разказва за живота на Игнасио и Сандра – двама души, които преминават през различни етапи от живота си и които понякога са самотни и откриват изненади във виртуалния живот...
 
Сандра и Игнасио са двама непознати, които без да се познават, започват да си правят компания във виртуалното пространство в търсене на утеха след любовни разочарования чрез фалшиви профили във Фейсбук.
 
Сандра е притеснена внучка, която се грижи за баба си, болна от Алцхаймер – ситуация, която я изтощава много и заради която няма време на любовни връзки. След като продава всичко, което притежава, за да ѝ помогне, Сандра е подслонена в дома на вечния си приятел Камило.
 
От друга страна, Игнасио живее с двете си деца – Хосефина и Матиас. Няколко месеца след развода си с амбициозната Кони, решава да започне наново своя любовен живот, подкрепен от Маноло – неговия много енергичен, но не много добър приятел.

Източник: https://www.tvn.cl/ , https://www.fandom.com/explore-es?uselang=es , https://es.wikipedia.org/wiki/Amor_en_línea