Любов под охрана (Amor en custodia)

Пас Ачавал Уриен е красива, интелигентна и елегантна жена. Семейството й е собственик на известна пивоварна. Тази успяла бизнес дама и милионерка е омъжена за Алехандро, студен и инфантилен мъж, който има връзка с Каролина, лицето на пивоварната. Пас никога не го е обичала и се е омъжила за него заради социалното положение. Пас е престанала да мечтае за своя изпепеляваща любовна история преди много време.

Тя не таи надежди за страстен и нежен мъж, който може да я обича. Скривайки дълбоко в себе си жената, която е, Пас решава да се фокусира върху Барбара, по-малката й дъщеря. Барбара е красива и знае много добре как да манипулира останалите. За съжаление, тя е получавала всичко, което е пожелавала, а това, което иска сега е Николас Пачеко, нейният охранител. Пачеко е умен и всеотдаен мъж, който се влюбва в Барбара. Въпреки че те трябва да преодолеят много препятствия и да се научат как да решат своите проблеми, те ще трябва да приемат, че чувствата им са нещо повече от привличане.

Хуан Мануел е усърден работни, който много обича откритите пространства. Съдбата го отвежда в имението на Пас, докато се опитва да стане там надзирател, без да подозира, че престъпвайки в имението на Ачавал Уриен, животът му и този на семейството му ще се промени изцяло. С пристигането си, Хуан Мануел забелязва, че има нещо нередно в тези земи. Неговото шесто чувство не го подвежда и той открива, че се канят да атакуват Пас група въоръжени мъже. Пас се опитва да се пребори с мъжете, които се опитват да я отвлекат. Хуан Мануел се намесва и я защитава. Мъжете се отдръпват и избягват след неговата намеса. Само с един поглед в очите на Хуан Мануел Пас осъзнава, че той е много специален човек. В знак на благодарност, Пас предлага на Хуан Мануел своята помощ.

Персонажите:

Пас Ачавал Уриен

Интелигентна и елегантна жена, красива и интересна. Забележителна милионерка и женена, но търсеща любов в женен мъж (съпруга на сестра си). Омъжена за Алехандро, когото не обича, но е с него, заради семейството. Дъщеря на Сантяго, сестра на Виктория, майка на Барби и Мили. Влюбва се от пръв поглед в Хуан Мануел.

Хуан Мануел

Селски човек, много работлив. Силен и умел. Практикува Айкидо. Опитва се да открие любовта в Пас.

Николас Пачеко

Силен, внушителен, привлекателен и решителен мъж. Практикува Таекуондо и работи като телоохранител. Става приятел на Хуан Мануел. Забърква се с Лили и Виктория. Влюбва се в Барби. Пада духом, когато тя се омъжва за Фабрисио, но след шест месеца Барби и Фабрисио решават да се разведат, защото бракът им не върви. Барби приема Николас, но тогава той се жени за Татяна. Връзката между Барби и Николас преминава в неспиращи възходи и падения.

Алехандро

Хладен, пасивен и безразличен мъж. Предприемач и иска да си отмъсти на семейството на Пас. Обвинява майка си заради това, че баща му се е самоубил, тъй като вярва, че тя му е изневерила. Един странен, но умен персонаж – един ден е добър, един ден е лош. Изневерява на Пас с Каролина, обича Пас, но обича и Каролина. Това не му пречи да има любовни афери и с други жени, като Саманта и съпругата на Рамиро.

Барбара Бастерика

Повърхностна, тщеславна, манипулативна и високомерна девойка. Тренира плуване. Дъщеря на Алехандро и Пас. Страда от булимия. Жестока и егоистична. Влюбва се в Николас, но се омъжва за Фабрисио. След като Николас се жени за Татяна, тя си намира нов мъж: Мауро.

Каролина

Амбициозна, красива, студена. Любовница на Танго, но също така е любовница и на Алехандро. Използва ума си, за да се опита да убие Пас в началото на историята. Тя иска да заеме мястото на Пас, а след това да убие Алехандро и да го наследи. Характерът й се променя с времето. Забременява от Алехандро и по време на бременността си тя открива, че го обича. Но след раждането започват да я измъчват съмнения, защото смята, че обича Танго. Умира.

Татяна Агире

Млада, нежна и любеща жена. Любовницата на селото. Дъщеря на Хуан Мануел и Габриела. Влюбва се в Николас и прави всичко, за да го задържи. След това започва връзка с Фабрисио, но го губи, след като той се оженва за Барбара. В началото се представя като добра, разумна дъщеря и приятелка. Но с напредване в историята, тя се превръща във вещица. Постоянно се бори срещу Барбара. Превръща живота на баща си в кошмар, когато разкрива връзката му с Пас. Открива, че Сантяго е дядо й. А след това разкрива, че Виктория е майка й. Тя успява да „спаси“ Николас от Милагрос и се жени за него, когато всички мислят, че умира. Тя е наясно, че Николас е влюбен в Бабри и използва всички средства, за да го задържи. Дори забременява от Фабрисио. Жени се за Фабрисио, за да задържи детето. Влиза в психиатрия. След като се влюбва в Педро, тя отново става добра.

Виктория Ачивал Уриен

Професионална фотографка. Мрази баща си и живее обсебена от идеята да се запознае с дъщеря си, която й е била отнета от баща й при раждането. В любовта няма късмет. Сестра на Пас. Животът й се променя, когато се запознава с бащата на Татяна, Конрадо.

Сантяго Ачавал

Сериозен и дистанциран от дъщерите си. Баща на Пас. Дълги години има връзка с Инес, майката на Николас и Лаура. Открива любовта в лицето на Алисия и се променя.

Лили

Прислужница в дома на Пас. Мечтае да стане певица. В началото на историята има връзка с Николас. Окуражена от Франческо, тя следва мечтата си, прави запис и отива на турне.

„Танго“

Псевдоним на Ернесто Салинас. Твърд, манипулативен. Любовник и съучастник на Каролина. Съблазнител от класа. Влюбва се в Лаура и се бори да промени живота си. Първо има проблеми с бившия съпруг на Лаура, който е много ревнив, след това синът му го отблъсква и накрая осъзнава силата на чувствата си към Каролина. През цялата история се лута между две жени: Лаура и Каролина.

Габриела

Амбициозна майка, ревнива и добра майка. Обича къщата си. Обожава розови романи. Съпруга на Хуан Мануел, майка на Татяна. Умира след като научава, че Сантяго й е баща.

Джино

Готви за семейството на Пас. Влюбва се във Вивиана, конкурентка в бизнеса на Пас.

Уолтър

Баща на Лаура и Николас.

Инес

Любовница на Сантяго, майка на Николас и Лаура. Открива любовта на друго място и заминава. Завръща се след като Алисия се появява в историята.
Нора
Икономка на Пас и Алехандро. Като бавачка на Барбара. Влюбва се в бащата на Николас.

Катя

Приятелка на Вивиана.

Магдалена Милан

Майка на Анита. Истинската майка на Барбара. Пристига в Мексико след смъртта на съпруга си, решена да открие дъщерята, която е изгубила при земетресение в Мексико. Добра жена. Лекарка. Застрелват я враговете на Николас.

Мауро Мендоса

Бивш шампион по бокс. Докато се боксирал една нощ, съпругата му и сина му претърпяват инцидент. Напуска ринга и става охранител. Барби прави всичко възможно, за да го накара да й стане телоохранител и успява.
Останалите персонажи в азбучен ред:

Алфредо

Съпруг на Магдалена и истинският баща на Барбара.

Алисия Алманси

Баба на Татяна, майка на Габриела. Истинската любов на Сантяго.

Амалия

Майка на Алехандро и Росарио.

Анди

Син на Есперанса и Франческо. Опитва се да сложи край на връзката между Виктория и Франческо, симулирайки че е влюбен във Виктория.

Ана/Анита Милан

Дъщеря на Магдалена. Влюбва се в Рамиро.

Ариана

Близначка на Габриела. Появява се в имението, когато Хуан Мануел се връща там.

Карлос

Първата любов на Пас, но баща й я е принудил да се омъжи за Алехандро. Известен кинорежисьор, познат под името Франческо Фонсеко.

Конрадо

Лекар. В продължение на 20 години е бил влюбен във Виктория. Първата любов на Валерия и баща на детето й. Женен за Сандра. Съучастник на Педро го убива към края на историята.

Кристина

Майка на Анду. Опитва се да си върне Франческо.

Даниела

Съпруга на Алфредо, полу-сестра на Барбара.

Еухенио

Съпруг на Саманта, баща на Рамиро. Убиват го.

Д-р Фабиан

Новият лекар на Пас по време на бременността й.

Фабрисио Алкорта

Има връзка с Татяна, докато е женен за Барбара, въпреки че не я обича. Влюбва се в Татяна и има дъщеря от нея. Това не му попречва да има връзка с Мили. След много проблеми се жени за нея.

Исабела

Стар приятел от Италия на семейството на Франческо. Има продължителна връзка с него – имал е много връзки, но винаги се е връщал при нея.

Хулиан

Съпруг на Лаура. Много жесток мъж. Принуждава Лаура да приключи връзката си с Танго, заплашвайки да й отнеме попечителството над детето й.

Кена

Много стара и близка приятелка на Франческо (без да са любовници). Прекрасна жена. Тя пожелава да има дете от Франческо и той, след много сумнения, приема.

Лало

Брат на Педро.

Ларва

Враг на Танго. Използва името Ернан, за да се сближи с Лаура.

Лаура Пачеко

Сестра на Николас. Има едно дете. Омъжена за Хулиан. Има проблеми с връзката си с Танго. Разделя се с него, за да си върне попечителството над детето си. По-късно се сдобрява с Танго, но го напуска, когато той й признава, че е влюбен в Каролина.

Лус

Дъщеря на Барбара и Николас.

Маноло

Отраснал в Швейцария. Влюбва се в Мили.

Мелиса

Една от любовите на Франческо. Изглежда, че е обсебена от него.

Мерседес Ачивал Уриен

Мъртвата съпруга на Сантяго. Майка на Виктория и Пас. Любовница на бащата на Алехандро. Появява се, след като става ясно, че е инсценирала смъртта си.

Милагрос

Странната съпруга на Николас. Завръща се в Мексико, за да си го върне, когато той се събира с Барбара. Разярена от отношението на Николас, тя му изпраща биячи. Барби успява да спаси Николас, а Милагрос умира, докато бяга от полицията.

Мили/Милагрос Ачивал Уриен

Сестра на Барбара, другата дъщеря на Пас. Влюбва се в Хуан Мануел.

Ноелия

Жената, която подслонява Хуан Мануел, след като Пас го изгонва от дома си. Обсебена е от Хуан Мануел.

Педро “El Mono”

Приятел на Хуан Мануел от затвора, който му помага да избяга. Влюбва се в Татяна. Опитва се да се изправи, но извършва ново престъпление. Накрая все пак успява да подреди живота си.

Рамиро

Сина на близначката на Пас, Саманта. Влюбва се в Анита.

Ринг Ринг

Син на Мауро.

Роберто

Приятел на Сантяго, който явно знае повечето от неговите тайни. Кръстник на Виктория и крие от нея истината за детето й.

Росарио

Сестра на Алехандро, дъщеря на Амалия. Тя и Алехандро са били разделени 25 години. Таи голяма тайна – била е насилена от баща си.

Саманта

Близначка на Пас. Певица в нощен бар. Майка на Рамиро и съпруга на Еухенио.

Сандра

Съпруга н Конрадо. Не може да има деца.

Тина

Най-добрата приятелка на Хуан Мануел.

Тринидад

Съпруга на Рамиро. Разделили са се преди години в Лас Вегас, но се връща в Мексико, когато научава, че той е богат. Намесва се във връзката му с Ана. Опитва се да съблазни Сантяго.

Вивиана

Бизнес опонентка на Пас. Влюбва се в готвача на Пас, Джино, и прави всичко, за да бъде с него. Започва работа при Пас.

Източник: www.serials.ru , www.telenovela-world.com