Идеалната любов (Amor del bueno)

Понякога, най-фундаметалните истини са скрити зад различни фасади и се разкриват само пред лицето на искренната любов. Главните герои в тази съвременна теленовела живеят в лъжа, всички. Лъжата, която ги кара да вярват, че са щастливи, всеки по свой собствен начин. Но животът и съдбата се подсигуряват, че рано или късно всеки от тях да се изправи пред истината.

Моника като всяка домакиня, си има мечти: за привлекателен и работлив съпруг, красиви деца и къща с всякакви удобства. Въпреки това, дълбоко в душата си, Моника започва да усеща, че нещо много важно липсва в живота й. Докато не среща Бернардо... и тогава прави необходимата стъпка към промяната.

Бернардо с право е наречен “най-известен журналист в страната”. Увлечен в своята работа, той избягва всякакви опити да уреди личния си живот. Героят наистина вярва, че може да живее и без любов. Но с появата на Моника всико се променя.

На Моника и Бернардо им е съдено да се запознаят при печални обстоятелства: заедно ги похищават в Колумбия. След това отново се срещат в Каракас.

Друга героиня в тази теленовела – Сандра, мечтае за кариера в рекламния бизнес. Много препятствия я очакват. Но по пътя към успеха, тя среща своята любов – Елеасар.

Елеасар угажда на женските капризи, играч, ценящ силно своята свобода. Начинът му на живот като таланлив рекламен дизайнер рязко се променя, когато познава силата на истинската любов.

Хавиер е съпругът на Моника, образован и много високомерен човек. Той чувства своето превъзхоство на всички останали и се смята са еталон на морал и нравственост. Това, обаче, не му пречи да води двойнствен начин на живот: обича своята съпруга и в същото време се среща с любовницата си Каролина.

Каролина е приятелка на Моника и любовница на съпруга й. Пресметлива и амбициозна. Ефектна манекенка, която усеща залеза на своята кариера, но за това пък връзката й с Хавиер е пресметната така, че да може да обезпечи своето бъдеще.

Теленовелата “Amor del bueno” е правдив разказ за това как най-дълбоките и искрени чувства се скриват зад самоизмамата и лъжата, а да разкрие истината може само истинската любов.

Източник: www.serials.ru