Любов към книгите (Amor de papel)

„Amor de Papel“ е младежка история, която разказва за живота на група тинейджъри, изпълнени с очаквания, нетърпение да пораснат и да изживеят всичко, което животът им предложи, без да се замислят за всички проблеми, с които трябва да се справят. Да си възрастен, означава да се справят с обрати в любовните връзки, алкохолизъм, пристрастеност към наркотици и дори СПИН.

Това е историята на Ребека, Летисия, Хисела, Селия и Естер.

Докато Ребека се е посветила на създаване на интриги между приятелките си и собственото ѝ семейство, Летисия живее, само за да помага на брат си Луисито, който е сляп.

Летисия се запознава с Фернандо – младеж от заможно семейство, с положение в обществото. Тя започва връзка с него, но Ребека постоянно се опитва да ги раздели.

От друга страна, Хисела, която живее с баща си, е богата девойка, чието богатство не е повлияло на нейната чувствителност и нежност, но тъй като е малко пълничка, тя преживява няколко любовни разочарования, докато накрая не открива истинката любов.

Селия е непокорната в групата, поради което ѝ се налага да преживее ужасните последствия, когато забременява и прави аборт.

Естер изживява ужасяващо преживяване – жестоко изнасилване. Въпреки това, тя продължава напред, без да има надежди нейната любов към преподавателя ѝ да бъде споделена.

И Диего – младеж от провинцията, който се бори, за да продължи напред с осъществяване на мечтите си... той се влюбва безумно в Летисия... 

Източник: www.venevisioninternational.com