Любовта на живота ми (Amor de mis amores)

След като изгубва годеника си при трагичен инцидент, Лусия Гарсон и цялото й семейство решават да напуснат родния Сан Хуан и да се отправят към столицата, в търсене на по-добри възможности. С помощта на Берта, сестрата на местния свещеник, родителите и сестрите й Мариана и Хуана Мария си намират бързо временна работа.

Въпреки че е подготвена да работи като секретарка, Лусия започва да предлага продукти от врата на врата, превръщайки се в перфектна продавачка, която има най-много клиенти в една компания, в която е забранено да се подвизават такива продавачи - правило, установено от самия президент на компанията: Николас Сантойо.

Но успелият бизнесмен трябва да признае способностите на Лусия и победен от нейната красота и талант, й предлага да стане част от компанията си, а именно да се включи в групата по продажби. Малко по малко с нежността, силата и темперамента й тя го покорява и той се влюбва в нея, което предизвиква гнева на Адрея Виямарин, годеница на младежа. Тя в отчаянието си е готова на всичко, за да отстрани от пътя си Лусия.

Главната героиня успява да избегне капаните, но решава да се отдалечи от Николас, който по това време изчезва загадъчно. Тогава Лусия приема помощта на Лоренсо Санмигел, ръководител, с когото се е запознала покрай Сантойо и който й предлага не само работа, но и безусловната си любов.

Пред тази нова възможност, тя се бори със спомените по Николас, докато неговата секретарка не разкрива, че той е в затвора заради капан, заложен му от братята му. Само любовта на Лусия е способна да спаси Николас, карайки го да види един свят, в който любовта и упорството са способни да се преборят с всички несправедливости, повеждайки го по път, наречен щастие.

Персонажите:

Лусия Гарсон

Най-голямата от трите дъщери на Умберто Гарсон, музикант в трио, далечен братовчед, по неговите думи, на маестрото Гарсон - един от най-големите колумбийски музиканти, и Мария дел Кармен Корея, борбена и предприемчива жена, способна да вдъхне оптимизъм в семейството си и която не се предава пред нищо. Лусия е високомерна, горда, умна жена. Заедно с китарата на баща си тя пее винаги чудни песни, на които танцува и оживява останалата част от семейството, когато духът им пада. Въпреки че произхожда от провинцията, тя е съвременна жена, със съвременни идеи и с твърдото решение да успее по какъвто и да било начин.

Николас Сантойо

Млад бизнесмен, осиновено дете на Мария Еухения Урбина и Абраам Сантойо. Президент на козметична компания, който е изпълнен със състезателен дух и цели популярност на националния пазар. Независимо че е малко грубоват с персонала и семейството си, той е човек с голямо сърце, благородство и нежност. Задължен е на Мария Еухения, която го е приела, след като биологичната му майка го е изоставила, и го е обичала винаги като собствено дете. Николас е сгоден с Андрея, но тази връзка се базира на рутината, а не на искрени и дълбоки чувства.

Андрея Виямарин

Единствената дъщеря на Глория Салдариага де Виямарин. Въпреки че е много красива жена, тя се ужасява от вероятността да бъде изоставена и за това се държи здраво за Николас. Егоистка, амбициозна жена и изпитва много омраза. След като научава за връзката между Николас и Лусия, тя се превръща в неконтролируем дявол, за когото не е важно какво прави, стига да отстрани съперницата си. Преструва се на любезна, но в действителност е като хищно животно, напълно несигурна и внушаваща страх. Обсебена е от картите Таро.

Лоренсо Санмигел

Привлекателен мъж и съперник на Николас по отношение на Лусия, с която се запознава в компанията на Сантойо, където работи като съветник по структурата в компанията и се опитва да разшири продажбите. Той изпълнява работата си перфектно и вдига нивото на компанията на международния пазар.

Мария Еухения Урбина

Приемна майка на Николас. Обсебваща, манипулаторка и обичаща да контролира всичко. Тя има конкретни планове за сина си, за който иска да застане начело на компанията и да създаде семейство. Елегантна и винаги с безупречен външен вид. В постоянна борба с годините, тя посещава редовно естетични центрове, спортни зали и салони за красота, тъй като смята, че този, който е начело на компанията, трябва да бъде за пример. Дълбоко в себе си тя е изтерзана заради тайната, която скрива от Николас, когото обожава.

Абраам

Въпреки че Николас е негов приемен син, той никога не го е обичал и с пристигането на детето в дома са започнали проблеми, които стават големи, когато се появяват неговите истински наследници: Естебан и Емилио. Има добър вкус и обича стандарта си на живот. Обича децата си и е много доволен от тях. Въпреки че е женен за Мария Еухения, той има любовница, Глория, с която планува в близко бъдеще да събере децата им, Николас и Андрея, в брак.

Емилио и Естебан

Заемат важни постове в компанията на родителите си, но въпреки това завиждат на приемния си брат Николас, който заема президентския пост и когото не могат да понасят, тъй като е любимец на майка им. След вечерта, в която умира от отравяне тяхна колежка от университета, те обвиняват него за смъртта й. Въпреки това, че са много изобретателни в плановете си против Николас, те нямат голям успех и винаги рискуват прекалено много, а получават недостатъчно в замяна.

Мария дел Кармен Корея

Тя не е успяла да изпълни всичко, за което е мечтала в живота си, но все пак може да се каже за нея, че е щастлива жена, която се безпокои за това как да изучи дъщерите си: Лусия, Мариана и Хуана Мария. Тя ги възпитава в моралните ценности, в които е била възпитана самата тя. Има прекрасен съпруг и не се отчайва от нищо, тя е просто борбена натура. Доверено лице на дъщерите си и съветник на цялото семейство. Обича танците, песните. Харесва й да прави представления и да се изявява като голяма актриса.

Умберто Гарсон

Съпруг на Мария дел Кармен. Ласкав и нежен баща. Много грижовен и защитава дъщерите си, все едно не могат да се пазят сами. Музиката е целият му живот, тъй като чрез нея той дава воля на емоциите си. Той не е тип победител, но е добър човек. След пристигането в Богота, той се присъединява към групата Los Caraqueños заедно с Абелардо, Либардо и Марлен, певица, която понякога ги придружава, когато ходят да изнасят серенади.
Мариана

Сестра на Лусия. Красива, жизнерадостна и трудолюбива. Живее с мечтите си да получи много неща, но в повечето случаи чувства, че не може да ги постигне. След напускането на родното село и пристигането в големия град, тя изпада в депресия, тъй като не може да се адаптира на новия стил на живот.

Хуана Мария

Най-малката от сестрите в семейството на Лусия. Тя е най-красивата, въпреки че след инцидент остава прикована към инвалиден стол. Въпреки младостта си, тя е много сериозна. Иска да спечели пари, за да може да си направи операция и отново да проходи. За това се захваща с работа, която може да върши в своето положение.

Глория

Майка на Андрея. Спокойна и внушаваща страх, която не е успяла да създаде формална връзка с мъж. Тя е приятелка на Мария Еухения и любовница на Абраам. В действителност, тя не желае дъщеря й да се омъжва за Николас, защото знае, че той не я обича.

Хертрудис Апонте

Възрастна, но добре запазена жена. Има вид на манекен от старите ленти. Стара мома с невъзможен характер. Разпространява клюки и е просто непоносима. Работи заедно със Сантойо още от създаването на компанията, поради което се чувства като собственица. Тя е ръководител по продажбите и прави невъзможен живота на Лусия и останалите продавачи.

Осфари, Йолика, Майбет и Лейди

Главните продавачи в компанията. Всички са изпълнени с комплекси и с ниско самоуважение. С времето се научават да се обичат и да се уважават такива, каквито са. Интриги, приятелство и работата в група са постоянните спътници по пътя им.

Източник: www.telecolombia.com