Купена любов (Amor comprado)

Една история за голяма страст, която се развива на границата между омразата и любовта!

Мариана е скромна девойка. След като е изоставена от майка си, тя страда от лошото отношение на мащехата си. Когато при самозащита от нападатели, баща й е затворен, Мариана се измъчва от мисли от къде би могла да намери пари за адвокат.

Открива решение в едно съобщение във вестник. Милионер си търси съпруга. Мариана се включва в „конкурса" и печели, без да познава Уили, бъдещият си съпруг.

Уили е добър, но много неуверен младеж. Баба му, която го ненавижда, му е втълпила идеята, че никоя жена няма да го поиска заради него самия, а само заради парите. Според написаното в завещанието на майка му, ако Уили не се омъжи до навършване на 30 години, цялото състояние ще премине в ръцете на Хертрудис.

За да попречи баба му да постигне целта си, Уили организира „конкурс, за да си намери съпруга". Малко след конкурса, Мариана и Уили се запознават случайно. Без да знаят самоличността на другия, двамата се влюбват, но и двамата знаят, че тяхната връзка няма бъдеще, тъй като са сгодени за хора, които не познават.

Какво ще се случи, когато Уили открие, че Мариана е честолюбивата жена, която е спечелила конкурса?

Какво ще се случи, когато Мариана открие, че Уили е презряния милионер, който е способен да си купи съпруга?

Източник: s6.zetaboards.com/TVVI/