Смела любов (Amor bravío)

Любовта набира сила и става смела... когато командва сърцето...

Това е любовната история между Камила и Даниел – главните герои в тази страстна мелодрама, които се запознават при неблагоприятни условия, но въпреки недоверието, негодуванието и желанието за отмъщение, успяват да излязат победители след всички препятствия със своята Смела Любов.

Камила преживява ужасна катастрофа, която бележи целия ѝ живот. В резултат на това, Агустина решава да приеме помощта и защитата на девера си Даниел и двамата поемат управлението на ранчото „La Malquerida“.

Камила обича земята също като чичо си Даниел, както и животните, поради което учи ветеринарна медицина. Чичо ѝ даниел отваря вратите на ранчото си, за да може да практикува своята професия. Управител на ранчото е Алонсо – младеж, който не е никак симпатичен заради арогантното си поведение, но пък е умен мъж, който напълно осъзнава обичта и привързаността, която Дон Даниел изпитва към племенницата си. Той предполага, че по тази причина, когато той умре, тя ще стане негова единствена наследница. Така че решава да я опознае и съблазни бавно, докато не я накара да полудее от любов по него.

Алонсо живее с майка си, Исадора. Тя е от сой, с доминантен характер и много амбициозна. Тя се намесва, за да помогне на сина си да съблазни Камила, тъй като силно желае да си върне престижа и социално положение на всяка цена.

Дон Даниел научава, че Агата, чилийка, с която е имал любовна връзка на младини, е умряла в Чили, и че се е развела няколко месеца след като са се разделили. Агата има един син – Даниел, когото е кръстила така заради топлите спомени, които е запазила от Дон Даниел. Сърцето на Дон Даниел започва да бие силно от мисълта, че това момче може да бъде негов син и се наема да открие местонахождението му.

Даниел Диас Акоста живее в Чили. Той е специалист по компютри и технологии. Женен е за Мириам. Те са щастлива двойка и тъкмо са получили потвърждение на новината, че ще стават родители.

Именно през тези щастливи дни, Даниел получава уведомление от Мексико, с което му съобщават за наследство, което е получил и че трябва да го получи лично. Но съдбата му се променя, тъй като една лъжа го лишава от наследството и преди всичко от любовта, след като изгубва съпругата и сина си.

След известно време, той заминава за Мексико в преследване на отмъщение, което го отвежда в семейство Монтерде...

Източник: televisa.esmas.com