Любов до смърт (Amar a morir)

Како е успешен бизнесмен, вдовец, баща на три деца, който след смъртта на съпругата си, се е посветил изцяло на бизнеса. И всичко това, за да бъде умът му зает, но също така да запълни емоционалните празнини на децата му с лукс и удобства.

Но животът на Како се променя драстично, когато при един преглед при лекар, става ясно, че е болен от рак в последен етап и му остава много малко живот. Тогава той решава да направи списък с нещата, които иска да направи преди да умре.
 
От друга страна, Пачи е безкористна собственица на ресторант в Кахон дел Майпо. След като е разкрила, че съпругът ѝ още веднъж ѝ е изневерил, успява да да се еманципира и да се освободи от един изчерпан вече брак, а след като се освобождава от него, заключва вратите на своето сърце.
 
Всичко започва, когато точно до ресторанта на Пачи паркира камион, който принадлежи не на някой друг, а именно на Како – бизнесменът, който е пристигнал да живее в района и който е загърбил бизнес за милиони, за да се посвети на това да предлага ребра на барбекю и гурме катртофи.
 
Сблъсъкът между двамата не закъснява. Тя чувства, че бизнесът ѝ е заплашен, а той настоява, че има право да бъде там, тъй като земите, върху които се намира ресторанта, принадлежи на семейството му. Това е и нещото, което повтаря Пачи, убедена, че ресторантът ѝ се намира върху земя на нейното семейство...
 
Това, което двамата не знаят е, че според споразумение между бащите им в миналото, земята в действителност принадлежи и на двете семейства.

Източник: https://www.tvn.cl/ , https://es.wikipedia.org/wiki/Amar_a_morir_(telenovela) , https://www.fandom.com/explore-es?uselang=es