Алисия в страната на стоките (Alicia en el país de las mercancias)

Алисия Кардона – привлекателна на жена на 20 години, която работи като рецепционистка в митнически склад „Cargobaleno“, носи своята сватбена рокля, но не се усмихва. В деня на нейната сватба тя е принудена да приеме най-важното решение в живота си: дали да се вслуша в своите принципи и да предаде на властите Маурисио Манрике, управител на „Cargobaleno“, или да последва сърцето си и да се омъжи за него.

За всички останали, двамата са създадени един за друг. Няколко седмици преди да се осъществи сватбата им, Алисия открива, че Маурисио не е човека, за който го е мислела. Зад фасадата на работлив човек, се крие един алчен и амбициозен мъж, който се води от двойнствен морал: от една страна, критикува поведението на корумпираните сенатори, конгресмени, политици и граждани като цяло, докато от друга, той позволява да внася незаконни стоки в страната...

Алисия е убедена, че Маурисио има нещо общо с изчезването на нейната най-добра приятелка и колежка от работа Йоланда Урбина. Алисия е решена да открие своята приятелка и за това разчита на помощта на Луис Карлос, асистент в специалния отдел на DIAN и човек, който малко по малко спечелва нейното доверие и се сприятелява с нея. Той е натоварен с разследването на „Cargobaleno“ и благодарение на Алисия открива всичко, което се крие зад тази компания за доставки.

Разочарованието подтиква Алисия да стане информатор на DIAN и от този миг започва да се разкъсва между своите принципи и любовта към един мъж, за когото е мечтала да се омъжи някой ден.

За Луис Карлос, ролята да разобличи „Cargobaleno“ и Маурисио има двойна цел: от една страна да разруши една мрежа за контрабанда и от друга, да спечели любовта на Алисия.

Въпреки че сериалът се фокусира върху любовната история на Алисия и нейното решение да се превърне в информатор, също така разказва истории за контрабанда, укриване на данъци, пране на пари и корупция, с които специалният отдел на DIAN се е захванал да разследва.

Това е сериал, в който властта, любовта, корупцията и справедливостта се комбинират, за да разкрият прекрасния свят на Алисия в страната на стоките...

Източник: www.canalrcnmsn.com