В ритъма на сърцето ти (Al ritmo de tu corazón)

Каталина е на 17 години и въпреки че произхожда от семейство от средната класа, учи в един от най-популярните и най-скъпи колежи в града. Тя вярва, че е там благодарени на стипендия, но истината е, че учи в Liceo Cerezos del Norte, защото дядо ѝ – Матиас Дуке, е пожелал така. Каталина приема Матиас само като един преподавател по музика и основният ѝ закрилник в колежа. В действителност, Катлаина е дъщеря на преподаватели от колежа – Мария Клара андраде и Фернандо Дуке, синът на Матиас, който никога не я признал.

Животът на Каталина, която е в десети клас, и положението ѝ на вокалистка на оркестъра Los Reales Mix се променят напълно, когато старият Матиас умира при объркващ инцидент. На погребението, Каталина се запознава със Сантяго, внукът на Матиас, който пристига от Париж.

Срещата между двамата, въпреки че е кратка, е доста силна. Тя е запленена от присъствието и характера на Сантяго, а той не може да остане безстрастен към гласа и красотата на Каталина.

Смъртта на Матиас, обаче, въобще не може да се определи като инцидент. Бренда, майката на Сантяго, решава да поеме управлението на колежа и то по най-жестокия възможен начин. И след отстраняването на Матиас от пътя, успява да накара сина си да остане в страната и го убеждава да стане новия учител по музика. Освен това, залага капан, за да може Даниела – бившото му гадже, да си го върне и накрая да се ожени за нея.

Всички тези действия от страна на Бренда водят до неочакван резултат – Сантяго и Каталина се срещат за втори път.

В учебната стая, започва една връзка, която се основава на неизбежно привличане. Впечатлението, което създава Сантяго не само в колежа, но и извън него, подбужда война за неговата любов.

Каталина се е посветила на борбата да осъществи своята мечта да стане певица, независимо от неодобрението на майка си, която планира по-нормална кариера за дъщеря си.

Каталина открива в Сантяго любовта и някой, с когото може да сподели мечтата си. Двамата се изправят срещу препятствията, които им залага Бренда – неговата майка, Даниела – бившата му приятелка и голямата вероятност да са брат и сестра.

Едно женско училище, в което момичетата тъкмо започват своя живот, както и хора, които не искат да им го позволят, а целият свят се движи... В ритъма на сърцето ти! 

Източник: ventasint.canalrcn.com