На ръба на желанието (Al Borde del Deseo)

„Al Borde del Deseo“ разказва реална история за страстни жени, които споделят своите успехи и неуспехи в любовта на фона на модерния свят, борят се да постигнат една стабилна финансова и професионална позиция, също както мъжете.

Това са жени с различен социален статус, с различни качества и стил на живот. Жени, които смело вървят през живота, преследвайки щастието си, а самият им живот е нещо средно между драма и комедия. Те не се страхуват да разкриват своите желания и мечти, личните си преживявания, надеждите и разбира се, приключенията си. Жени, които късно се научават да водят независим живот и се осмеляват да изискват онова, което им се полага.

Това е история за обикновени жени, които не се опитват да бъдат по-големи от живота, а точно обратното: ежедневно работят и се борят да постигнат нещо по-добре в живота си.

София е зряла жена, секси и желана, която преминава през драматичен бракоразводен процес. За нея съществува само един мъж в живота – нейният бивш съпруга. Но животът ѝ е подготвил голяма изненада. Притежава художествена галерия. Бившият ѝ съпруг – Аугусто, е обсебен от нея и се опитва да я задържи. Децата им – Диана и Кени, са любовта на живота ѝ. Един ден се запознава с Дарио – артист, мечтател, голям баща, но най-лошото (поне за нея) е, че той е много по-млад, но въпреки това, се влюбва безумно в него – нещо, което никога не си е представяла дори. Тази любов, с младежки привкус, става причина за предразсъдъците и злобата на Аугусто, и то в момент, когато открива, че дъщеря ѝ Диана се опитва да съблазни и покори Дарио.

Естела е оттеглила се актриса и модел, която иска да се откъсне от живота на кукла и да се върне в дома си, в телевизията, точно както е било преди да се омъжи. В опитите да си върне изгубеното време, тя открива, че това време не е изминало напразно и че нейният живот има своето влияние. Секси и забавна жена, която изглежда голяма съблазнителка, но действителността е напълно различна. В Естела се крие една потисната и напълно вярна жена. Светът ѝ се разпада, когато телевизионната програма е свалена от ефир с голям скандал. Това, както и със скучния семеен живот, със съпруг, който я мами, става причината Естела да потърси утеха в алкохола.

Нилса е нещастна жена, на която ѝ е писнало от брака. Най-голямата ѝ мечта е да има дете. Омъжила се е с намерението да осъществи мечтата си и да има хубаво семейство, но съпругът ѝ, освен че не спира да я унижава, не преследва същите цели като нея. Нилса, гореща и страстна жена, отчаяно търси утеха в изневярата. Открива мъж, който я кара да изживее всякакви удоволствия, но който също така я дарява с най-ценното: син. Тогава Нилда се изправя пред дилемата кой мъж трябва да бъде баща на това дете.

Сесилия е от средната класа, омъжена, както изглежда щастливо, но се измъчва, защото съпругът ѝ, войник, участва във войната в Ирак. Но животът ѝ е на път да се промени драстично, когато се появява една забранена любов. Една различна любов. Една любов, която може да повлияе на брака, а също така – излага на риск живота ѝ и този на децата ѝ, когато съпругът ѝ се връща от войната и открива, че тя си е хванал за любовник собствената му сестра...

Примитива е скромна жена, но е твърдо решена да се изкачи по социалната стълбица, за да постигне по-добър живот. Въпреки че не е красива, тя е умна и хитра. В безпощадната борба, Прими е способна на всичко, включително да убие, за да постигне целта си и желаната любов.

Диана е най-младата от групата. Голямата дъщеря на София, тя страда от биполярно разстройство, което затруднява живота на майка си София и на всички останали. Без да го знае, а по-късно – и без да я интересува, тя се превръща в съперница на майка си за любовта на един и същи мъж.

Истории за жени, изтръгнати направо от живота. Истории за домове, разкъсвани от конфликти, лъжи, скрити страсти и преди всичко, ужасния навик, характерен за човек: изневярата...

Източник: www.wapa.tv