Акапулко, тяло и душа (Acapulco, cuerpo y alma)

Давид Монталво е успешен бизнесмен, който се радва на престиж и уважение от обществото. Освен това, неговото очарование му позволява да има всяка жена, която поиска. Той е колкото успешен, толкова и завистлив, въпреки че много добре се разбира с мащехата си Елена и сестра си Синтия, но не понася с Марсело, сина на Елена от първия й брак.

Марсело завижда и мрази с Давид и малко по малко измисля план, за да отнеме всичко, което притежава доведения му брат. Марсело се запознава в Сихуатенехо с Лорена – продавачка на риба. Той започва да я ухажва, докато тя не се влюбва в него. Марсело се представя като Давид Монталво, успешен бизнесмен. Няколко месец по-късно те се женят и тогава Марсело предизвиква катастрофа със самолета, в който пътува Давид.

Марсело разкрива истината на Лорена и я принуждава да стане негова съучастница, тъй като Марсело иска Лорена да наследи всичко, което е било на Давид, за да може след това да ги присвои и остави за себе си.

Давид успява да оживее и се връща. Той разбира какво е измислил Марсело. За да си отмъсти, той малко по малко разкрива всичко и в същото време се влюбва в жената, която се нарича съпруга на Марсело – Лорена.

Източник: es.wikipedia.org/wiki/Acapulco,_cuerpo_y_alma