Отдай всичко (A todo dar)

Андрес дел Рио е едно отговорно хипи. Наскоро той остава вдовец. От тогава е решил да се посвети изцяло на семейното богатство. Успява да натрупа много пари и в края на четвъртата година решава да се ожени за втори път – за Ораиана.

Това наранява дълбоко по-голямата му дъщеря – Маите, която не може да понася жената, която заема мястото на майка ѝ. Презрението към Ориана си има причина – вярва, че тя е любовница на Серхио, съдружник на баща ѝ, след като ги заварва в много компрометираща ситуация, въпреки че няма нищо общо с реалността.

Маите възстава срещу семейството си и избягва в Баия, където се запознава с група мотористи и се влюбва в лидера на групата – Пабло.

Серхио, който иска да остане с жената на съдружника си, измисля план и нарежда да убият Андрес. Това би му освободило пътя към сърцето на Орасио и освен това ще остане с компаниите на Андрес.

Въпреки всичко, Андрес не умира, но изгубва изцяло паметта си в резултат на получения куршум и без да знае как, попада на едно място, наречено Ел Тамбо – типично село в дълбоката провинция на Чили. Там той се превръща в загадъчен персонаж, познат от всички като Тамбито, докато всички негови близки го смятат за мъртъв.

Маите никога не изгубва надеждата да открие един ден баща си жив и започва трескаво издирване. По пътя си, тя среща Хосе Мигел, с когото започва връзка...

Източник: www.emol.com