От все сърце (A todo corazón)

„A todo corazón“ разказва за живота на ученици от горните класове в един частен колеж в Каракас.

Юношеството е едно романтично време. Всеки има своите мъки, радости, проблеми, хобита, победи и разочарования. Героите в историята са на такава възраст, когато детството вече е останало в миналото, а животът на възрастните едва отваря вратите си. Това време, когато всеки иска да научи и да разбере много.

Адриан е безспорния лидер в класа и е идеалният приятел и съученик. Той винаги се е грижил за общото благополучие и не се замисля два пъти, когато някой от приятелите му се намира в беда. Един от най-близките му приятели е Гато – весел юноша и шегаджия по натура.

Адриан има не само приятели, но и врагове. Един от тях е Мануел, който мечтае да стане „номер едно“ в колежа и плете интриги против Адриан.

Мануел е влюбен в Патрисия – най-добрата приятелка на своя враг и мечтае да му я отнеме.

Патрисия и Адриан се познават от детинство, но с времето чувствата на Патрисия са прераснали в любов. Но девойката скрива това, тъй като забелязва, че Адриан се отнася към нея само като към приятелка.

Основните събития започват с пристигането в колежа на Наталия – дъщеря на богат и влиятелен бизнесмен, и на нейната братовчедка – Нурия. Адриан се влюбва в новодошлата от пръв поглед, а Гато изпитва същото към братовчедка й. Това, както може да се очаква, не се харесва на Патрисия, която веднага решава да използва Мануел, за да настрои девойката против Адриан.

Това е история, в която се изпитва издръжливостта, която е изпълнена с конфликти между съученици и възрастни, неумението да се въздържат и да търсят компромисни решения.

Чувства, стремления и проблеми обединяват младежите от цял свят и това намира отражение в новелата „A todo corazón“.

Източник: vencor.narod.ru