Модели 90-60-90 (90-60-90 Modelos)

“Модели 90-60-90” – първият сериал, в който Наталия Орейро играе главна роля.

Това е история за едно момиче, което мечтае да стане топ-модел и сбъдва мечтата на живота си. Преплитане съдбите на Лусия Пералта, Кука и Таво, множество тайни – това е основната линия на действието на теленовелата.

Лусия Пералта е момиче на 17 години, което пристига в Буенос Айрес, за да стане модел. Тя отива в агенция за модели, която е собственост на Таво Ерера. Кука е годеницата на Таво вече 6 години. Лусия се влюбва в Таво, независимо че е по-възрастен от нея. Те известно време са двойка, но Таво се връща при “любовта на живота си”, Кука.

Лусия ненавижда Кука, защото си мисли, че тази жена е отнела любимия. Момичето става много известен модел, пред нея се отваря вратата към света, всички издания искат да сложат нейната снимка на кориците си. Тя среща един фотограф, в когото се влюбва. И това чувство е взаимно. Но фотографът се опитва да съблазни Лусия, но след неуспеха си, напуска Аржентина.

Лусия се сгодява за Матиас, който след като я зарязва, започва да ухажва Мануела, една от моделите в агенцията.

Агенцията за модели на Лопос Окампо иска да направи Лусия свой модел и прави възможното и невъзможното, за да постигне това. След скандал с Таво и Кука, Лусия отива в агенцията на Лопос. Там, в стаята на Окампо, Лусия открива снимки на умрелите модели и непредпазливо му разказва за това. Лопос настоятелно препоръчва тя да се затвори или... Акампо иска да убие момичето, но Кука я спасява. И така, Лусия става най-добра приятелка с Кука. Таво къса окончателно отношенията си с майката на Лусия, която създава собствена агенция за модели. Пералта се влюбва в сина на Лопос Акампо...