100 дни да се влюбиш (100 Días Para Enamorarse)

„Сто дни да се влюбиш“ разказва историята на две приятелки – Лаура и Антония, които поставят пред изпитание любовните си връзки. Те стари приятели, но са като вода и масло, въпреки това се обожават и се допълват. Във връзките и на двете има любов и рутина. С течение на времето това са 18 години брак и деца.

Животът поставя и двете, по едно и също време, пред ново предизвикателство. Те стигат до извода, че са на нов етап, в който им оставя само една възможност, за да променят нещата. Дали са способни да поставят на изпитание любовта?!
 
Взривната вълна от решението на Лаура и Антония също повлиява на двойките от приятелския им кръг, които започват да си задават въпроси за връзките и отношенията.
 
В новелата се разкрива еволюцията на новите семейства и двойки под всякаква форма, опитвайки се да обясни какво се има предвид, когато става дума за двойки и любов.

Персонажите:

Лаура Контемпоми е успешна адвокатка от висшата класа, която живее в квартал Пуерто Мадеро, Буенос Айрес, заедно със съпруга си Гастон и децата им Сантяго и Родриго. Тя е интелигентна жена, защитава семейството и приятелите си и понякога като майка е малко наивна.
 
Антония Салинас е силна жена от работническата класа. Израснала е в автомобилния сервиз на баща си, развивайки силен характер, който често я кара да се сблъсква с хората. Въпреки че са много различни, Антония е най-близката приятелка на Лаура.
 
Диего Кастелнуово е стар приятел от групата, който се завръща от Чили след като никой не е знаел нищо за него в продължение на повече от 10 години. Той е успешен и самотен гинеколог, чийто живот поема в неочаквана посока след като научава, че има син от Антония, когото не познава.
 
Гастон Гевара е съпруг на Лаура и баща на Родриго и Сантяго. Той ръководи правна кантора Гевара-Контемпоми заедно със съпругата си, а постоянните брачни караници са причина да се разберат да се разделят, което се случва в началото на историята. Той е егоист, но се опитва да се адаптира към промените и да бъде добър баща.
 
Хорхе Карулиас, познат като Коко, е съпруг на Антония. Почитател на рока и жените, но с добро сърце.

Източник: https://telefe.com/ , https://www.undertv.com.ar/ , https://es.wikipedia.org/wiki/Cien_d%C3%ADas_para_enamorarse